El FC Barcelona Alusport vol evitar sorpreses i Marc Carmona ha conscienciat els seus jugadors

El FC Barcelona Alusport vol evitar sorpreses i Marc Carmona ha conscienciat els seus jugadors

A priori el FC Barcelona Alusport és millor equip que el rival que li ha tocat als setzens de final de la Copa del Rei, el Fonononós Gomera. Però això s’ha de demostrar a la pista

Demà no pots guanyar una Copa del Rei però la pots perdre”. Aquesta és la frase rotunda que ha volgut dir el preparador català del Barça Alusport abans d’enfrontar-se a l’equip canari. La superioritat blaugrana és manifesta sobre el paper però s’ha de demostrar un cop la pilota comenci a girar. “Som superiors. Som de dues categories més amunt. Però això s’ha de demostrar a la pista. L’esport és meravellós per aquestes coses. Sempre hi ha sorpreses i cada any a la Copa del Rei en aquesta ronda han caigut equips de Primera i a les properes rondes també”, ha assenyalat Carmona. “Serà un partit molt dur, molt intens fins que el ritme els aguanti per que crec que en aquest sentit som superiors. Però juguem a casa seva i sabem que la seva afició apretarà i ells donaran el màxim per tal de guanyar-nos”, ha declarat Lin en la mateixa línia.

En tots els membres de l’equip queda el record de fa dues temporades quan el Centelles va complicar la classificació al Barça Alusport. El jugador segovià ha comentat sobre això: “Me’n recordo molt, del Centelles. Un partit molt semblant al que jugarem demà contra un rival d’una altra categoria, però al final jugues al seu camp, amb el seu públic animant i se’ns podria complicar”. “Tots tenim el record del partit que vam jugar fa dues temporades a Centelles que ens va costar moltíssim i vam partir fins el darrer segon. Hem de tenir respecte pel nostre rival i mirarem de centrar-nos en les nostres coses i veure en què podem millorar. Intentar millorar la materialització de les ocasions i en definitiva passar l’eliminatòria”, ha afegit el tècnic.

El format de la Copa del Rei ajuda a tenir cada any sorpreses. Tant és així, que el CA Gran Canària va perdre ahir la seva eliminatòria davant de l’Hèrcules San Vicente alacantí. És per això que el tècnic ha recalcat: “El format és atractiu per a la gent, per la competició mateixa perquè és propensa que hi hagi sorpreses. I el que espero veure aquest any és el canvi en la normativa a partir de vuitens sempre que juguis amb equips de la mateixa categoria i hi hagi sorteig pel que respecta al camp. Si això es fa així, per mi endavant aquest format”.

El Barça Alusport s’emportarà Ferran Plana, que ja va viatjar amb el primer equip a Lugo. “Ens emportarem el Ferran Plana perquè som onze i espero donar-li minuts. La idea és viatjar tots i que ens serveixi per millorar, per rotar minuts i agafar bones sensacions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut