Derrota de l’hoquei gel blaugrana pel poc encert (2-1)

Derrota de l’hoquei gel blaugrana pel poc encert (2-1)

Els sèniors del gel blaugrana han sumat la tercera derrota de la temporada en caure a la pista del CH Jaca

La falta d’encert davant la porteria va ser una de les claus de la derrota blaugrana a terres aragoneses. Malgrat posar-se per davant en el marcador, els blaugranes van caure davant el CH Jaca, que va aprofitar les seves oportunitats.

Guanyant al descans

El matx va començar amb un Jaca molt més ficat dins del partit que els blaugranes i amb moltes més ganes de guanyar. Les ocasions més clares eren per als jacetans i el Barça en disposava de molt poques.

El partit transcorria amb algun ensurt davant de porteria, però el grandíssim partit del porter, Aaron Caretero, evitava que la pastilla entrés a la porteria. Quan el Barça semblava que ja pensava en el descans un gran gol des de la línia blava del defensa Alejandro Urgellés posava els blaugranes per davant i els donava molta força.

Empat i derrota

El Barça començava molt fort el segon terç, va arribar a disposar de les millors ocasions del partit i tenia el partit controlat fins que, a falta de tres minuts per a la finalització del segon terç, un gol del Jaca posava l’empat al marcador. Els blaugranes quedaven molt tocats però no tiraven la tovallola.

El tercer temps s'iniciava amb total normalitat i sense cap ocasió de gol clara per a cada equip, fins que un fora de joc molt dubtós xiulat als blaugranes va deixar tocats els jugadors del FC Barcelona. Els barcelonistes no se’n van refer i no es van recuperar fins que a quatre minuts del final un gol del Jaca esvaïa les opcions culers d'emportar-se la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut