Cinquè set fatídic (2-3)

Malgrat la igualtat durant el partit, el vòlei masculí blaugrana cau davant el Náutico Boiro gallec

Un gran inici blaugrana, dominant els dos primers sets, no va tenir reflex en el resultat final. La reacció gallega, en els dos següents sets, va donar pas al cinquè i definitiu, en què els gallecs es van emportar el triomf.

Domini blaugrana

Al primer set els locals anaven resolent les jugades amb l'atac dels centrals i la irrupció de l’oposat juvenil David Domènech. En el transcurs del set s’anava amb 3 punts d'avantatge de mitjana, tot lluitant cada jugada, i el set va caure per als locals per 25-23.

Al segon, la igualtat era present a la pista, amb intercanvis llargs i espectaculars. Jordi Marcé i Cayu Vegas s'imposaven pel centre, i, finalment, els blaugranes van remuntar una diferència a l’equador del set que es va culminar gràcies al servei de Joan Pol Mingot i van aconseguir la segona mànega per 25-20.

Canvia tot

Al tercer període tot seguia amb la mateixa tònica, però els locals van començar a cometre diversos errors i sense definir bé els atacs per les puntes, cosa que va causar que els gallecs, lluitadors, s’emportessin el seu primer parcial per un ajustat 23-25 .

Al quart set els visitants van sortir molt intensos i els blaugranes continuaven sense despertar-se. Tot i realitzar diversos canvis, no van poder posar fre als atacs visitants i, juntament amb errors acumulats dels locals, Boiro es va emportar el set per 17-25.

Al cinquè i definitiu set, va començar el marcador igualat però errors puntuals i la major efectivitat visitant va fer que finalment l’equip gallec s’endugués el partit. Els blaugranes van intentar fins al final emportar-se el partit, però l'acumulació d'errades i la lluita visitant a cada punt van fer que no pogués ser.