El Barça Alusport no tindrà descans les properes dues setmanes, amb quatre partits en 11 dies

El Barça Alusport no tindrà descans les properes dues setmanes, amb quatre partits en 11 dies

El calendari del Barça Alusport s’intensifica en els propers dies. L’equip jugarà quatre partits en 11 onze dies, tres corresponents a l’LNFS i un altre a la Copa del Rei

Marc Carmona i els seus jugadors jugaran un total de quatre partits en un període relativament curt de temps, com són 11 dies. Els blaugranes s’hauran de veure les cares demà dimarts contra el Fonononós Gomera en un partit corresponent a la ronda dels setzens de final de la Copa del Rei. Els blaugranes són els actuals campions de la competició i el format a un sol partit no permet cap errada si l’equip no vol veure’s fora d’una Copa del Rei on ha guanyat les tres últimes edicions de manera consecutiva.

Tot seguit, dissabte se les veuran amb l’Hospital Llevant Manacor corresponent a la desena jornada de l’LNFS. Ja la setmana vinent jugaran contra el Magna Navarra al Palau i es desplaçaran fins a Saragossa per jugar la jornada de Lliga. Un tram difícil de la temporada i carregat de partits que serviran per preparar la UEFA Elite Round a la República Txeca, on hauran de jugar tres partits en quatre dies.

La plantilla de Marc Carmona haurà de fer un esforç físic important i mirarà de rendir al màxim, tenint en compte que els blaugranes no podran comptar amb Sergio Lozano per un període encara d’entre set i vuit setmanes, després que el madrileny es lesionés davant d’ElPozo Múrcia. En l’enfrontament amb l’Azkar Lugo, el preparador català ja es va endur Ferran Plana i farà el mateix contra el Fonononós Gomera. Carmona sap que al Barça B té jugadors amb suficient qualitat per ajudar sempre el primer equip.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut