Quinze victòries en setze partits per als equips formatius

Quinze victòries en setze partits per als equips formatius

Jornada de molts gols per als equips del planter, 91 gols a favor i només 7 en contra

JUVENIL B 3–0 MATARÓ. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Victòria de líder i exhibició d’Àlex Carbonell en el triomf que va aconseguir divendres el Juvenil B contra el Mataró. Els blaugranes van topar amb la defensa mataronina durant els primers compassos de joc. Les intensions eren bones però el premi no era el desitjat. A la represa, l’antídot. Àlex Carbonell va convertir-se en el gran protagonista anotant un hat-trick en el primer quart d’hora de joc i sentenciant un matx que havia estat complicat a l’inici. El conjunt de Garcia Pimienta es manté líder, amb un partit més, i amb uns registres envejables: set victòries i tres empats amb 25 gols a favor i tan sols vuit en contra.

CADET A 3–1 LLEIDA TERRAFERMA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

El Cadet A segueix imparable i aquesta setmana va derrotar el Lleida Esportiu Terraferma per 3 a 1. Els blaugranes van demostrar la seva superioritat des del principi del partit, quan, al minut 4, Gras va obrir la llauna després de superar el porter lleidatà. El Barça no va afluixar, va seguir dominant la possessió de la pilota, però el Lleida va aprofitar una de les poques ocasions que va tenir per empatar el partit al minut 17. Els blaugranes no es van posar nerviosos, i abans de la mitja hora de joc van tornar a agafar la iniciativa al marcador amb un gol de Nolla. Amb aquest resultat es va arribar al descans, i a la represa un gol d’Aleña va posar el 3-1 final. Tres punts més per al Cadet A, que suma set victòries en set partits i és líder indiscutible.

SALOU 1–4 CADET B. LLIGA PREFERENT

Bon partit i bona victòria del Cadet B al camp del Salou. Els blaugranes van entrar freds al partit; dominaven la possessió de la pilota, però no acabaven de trobar la forma de batre la porteria local. Finalment, del minut 32 al minut 39 de partit el Barça va ser com una piconadora, amb tres gols en set minuts, obra de Fombutu per partida doble, i Quero, que deixaven el partit pràcticament sentenciat. A la segona part El Farsi va eixamplar diferències, i ja a la recta final el Salou va fer el gol de l’honor des del punt de penal. Amb aquests tres punts més el Cadet B segueix líder i suma 15 punts de 15 possibles.

INFANTIL A 1–0 REUS DEPORTIU. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Èpica i constància van ser els ingredients de la victòria de l’Infantil A contra el Reus Deportiu (1-0). El camí triomfal dels de Denis Silva segueix intacte i ja són tres els punts amb què els blaugranes avantatgen el segon classificat. Els barcelonistes van aconseguir l’únic gol del partit gràcies a l’encert d’El Kabbou. Era el minut 14 del primer temps i el marcador no es va moure més. Els de Silva van tenir oportunitats per ampliar el marcador però el bon treball de l’esquema defensiu reusenc va aturar l’escomesa culer. Els blaugranes, però, també van saber defensar els seus interessos.

CE VENDRELL A 0–8 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Sac de gols de l’Infantil B, que va passar per sobre del Vendrell com si fos una piconadora. Els blaugranes eren els clars favorits abans de començar el partit, i després de deu minuts d’assetjament de la porteria rival Vegas va anotar el primer gol del Barça. Quan el conjunt blaugrana va aconseguir obrir la llauna tot va ser més fàcil; el Vendrell va haver d’obrir-se i els jugadors de l’Infantil B van aprofitar els espais per marcar gols un rere l’altre. Mortimer, Bravo, Kubo, per partida doble, Cabot, Altimira i Fati van ser els golejadors. Amb aquesta victòria l’Infantil és líder amb 15 punts després de cinc partits.

ALEVÍ A 12–0 JÚNIOR. LLIGA PREFERENT

Pluja de gols de l’Aleví A, que no va tenir cap pietat del Júnior. Els blaugranes no van tenir rival i van dominar el partit de principi a fi. El davanter de l’Aleví A Moreno va tornar a demostrar el seu olfacte golejador, va anotar un pòquer de gols i ja en suma 19 en set partits. Ruiz i Abaida van ser autors de dues dianes més cadascú, i finalment Garrido, Navarro, Alegre i Kourouma van arrodonir la golejada. Amb aquesta victòria l’Aleví A suma 21 punts, set victòries en set partits, i només el Cornellà és capaç de seguir-li el ritme. Els blaugranes han marcat 56 gols fins ara aquesta temporada, una mitjana de vuit gols per partit.

ALEVÍ C 8–0 VILANOVA GELTRÚ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Festival golejador de l’Aleví C contra el Vilanova i la Geltrú. Els blaugranes eren favorits abans de començar el partit, i van fer bo el pronòstic des del primer moment, quan Balde va avançar l’Aleví C al minut 5. Balde va acabar marcant dos gols més i es va convertir en el màxim golejador del partit. Pelaz i Bah van marcar un doblet cadascú i, finalment, Plaguezuelo en va fer un més. Amb aquesta contundent victòria l’Aleví C segueix havent guanyat tots els partits que ha jugat, i continua com a líder en solitari. Els blaugranes són l’equip amb més pólvora de la Lliga, amb 48 gols en cinc partits, i, a més, només n’han encaixat un.

L’HOSPITALET C 1–6 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada del líder de la Lliga per un gol a sis. Bon partit de l’Aleví D. Malgrat que el conjunt local es va avançar en els primers minuts, els blaugranes no es van posar nerviosos, no van perdre el seny i, a base de seguir buscant la porteria contrària, van trobar el gol de l’empat mitjançant Servat. Només va trigar sis minuts l’Aleví D a consolidar la remuntada gràcies a un gol de Samuelsson, i a partir de llavors tot va anar més rodat i van començar a arribar els gols. Vega, Garcia, Servat, un altre cop, i Martínez van posar l’1-6 final. Amb aquest triomf, l’Aleví B es consolida com a líder de la Lliga amb 15 punts després de cinc partits.

UNIÓ F. BASE JÀBAC I TERRASSA 0–8 BENJAMÍ A. LLIGA PREFERENT

Golejada de prestigi del Benjamí A contra un dels equips que ocupa la part alta de la classificació. Els blaugranes, conscients de la dificultat del partit, van començar molt endollats. Tant, que al minut 1 López ja havia inaugurat el marcador. A partir de llavors els blaugranes van començar a dominar el partit, a tocar la pilota, a buscar la porteria contrària, i els gols van anar arribant. Caravaca va ser el jugador més destacat, ja que va aconseguir marcar un hat-trick, i Segarra, Capdevila, Merino i Garrido van marcar un gol cadascú. Tres punts més que serveixen al Benjamí A per ser l’únic equip que ha guanyat tots els partits que ha sumat.

BENJAMÍ B 8–1 VIC RIUPRIMER REFO FC A. LLIGA PREFERENT

Espectacular golejada del Benjamí B contra un dels equips importants de la Lliga. Els blaugranes van fer un partit molt seriós i van aconseguir marcar un dels gols més ràpids de la Lliga gràcies a la diana d’Oriol en els primers minuts de partit. Els barcelonistes no es van relaxar, i només sis minuts més tard Meléndez feia el segon. Amb el partit ja trencat abans del minut 10, Oriol va fer el seu segon gol; Amate i Gázquez en van fer dos més cadascú, i Garcia va arrodonir la golejada amb un gol. Amb aquests tres punts el Benjamí B suma quatre victòries consecutives i es col·loca a només tres punts del líder.

BENJAMÍ C 2–0 PALLEJÀ FC A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Treballada victòria del Benjamí C contra un rival que fins abans del partit sumava els mateixos punts que els blaugranes. El Benjamí C va sortir a la Ciutat Esportiva sabent que havia de fer un bon partit i dominar la possessió per aconseguir batre un bon rival. El Benjamí C va anar madurant el partit, sense posar-se nerviós, i finalment quatre minuts màgics van decantar el marcador. Un gol de Gràcia al minut 34 i un altre d’Ortega al 38 van trencar el partit i van donar tres punts més al Benjamí C, que se situa tercer a la Lliga, però a només tres punts dels dos líders.

CORNELLÀ 0–5 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Maneta del Benjamí D al camp del Cornellà. Partit molt seriós de l’equip blaugrana, que només va necessitar tres minuts per avançar-se al marcador gràcies a un gol de Bravo. El jugador blaugrana va acabar anotant un hat-trick i es va convertir en l’estrella del partit. Jove i Sarmiento van fer un gol cadascú i van tancar la golejada barcelonista. El Benjamí D ha guanyat quatre dels cinc partits que ha jugat, i aquests tres punts els serveixen per pressionar el Castelldefels i l’Horta, que continuen invictes.

PALLEJÀ C 0–10 PREBENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Golejada espectacular del Prebenjamí en la seva visita al camp del Pallejà. Els blaugranes van aixafar el seu rival, no van donar cap respir i van anar encadenant un gol rere l’altre. Per part blaugrana, dos noms van brillar per sobre la resta: van ser Quiles i Guiu, que van marcar quatre gols cadascú. Els seus companys Castelló i Fort van anotar un gol cadascú i van arrodonir l’espectacular golejada. El Prebenjamí és segon a la seva Lliga, amb 13 punts després de cinc partits i a només dos punts del líder. Els blaugranes són un dels equips més ofensius de la competició, com ho demostra el fet que han marcat 36 gols en cinc partits.

A continuació us reproduïm el resultat dels equips femenins:

FEMENÍ B 0–2 BADALONA. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Ensopegada inesperada del Femení B, que s’ha vist superat per un rival directe a la zona tranquil·la de la classificació. Les jugadores blaugrana no van tenir el dia i en cap moment van ser superiors a un Badalona que, tot i que no va començar bé la temporada, sembla que va a més. Amb aquest resultat el Femení B suma la tercera derrota de la temporada i es queda en sisena posició, amb 10 punts. La propera jornada el Femení B visita el camp del cuer i tindrà una altra gran opció de poder sumar tres punts més i intentar treure el cap per la part alta de la Lliga.

FEMENÍ JUV-CADET 10–0 EUROPA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada espectacular del Femení Juvenil-Cadet, que no va donar cap opció al seu rival. Les jugadores blaugrana demostren setmana a setmana la seva qualitat i el seu gust pel futbol ofensiu, i aquest cap de setmana no ha esta una excepció. A la mitja hora de joc les blaugranes ja havien marcat quatre gols i havien deixat el partit vist per a sentència. Lluny de relaxar-se, van seguir buscant la porteria contrària fins a acabar amb el 10-0 final. González, amb quatre gols, va ser la màxima golejadora blaugrana, i les seves companyes Moreno, Niubó, Benítez, Muñoz i Bonmati van fer un gol cadascuna. Amb aquesta victòria, el Femení Juvenil-Cadet suma cinc triomfs en cinc partits, 31 gols a favor i només un en contra.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 3–1 TANCAT. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria treballada del Femení Infantil-Aleví contra un rival que mai va posar les coses fàcils. Les jugadores blaugrana van començar el partit dominant la possessió de la pilota, buscant la porteria contrària, però sense encert, fins que finalment al minut 25 Pina va aconseguir obrir la llauna. Llompart va fer el segon vuit minuts més tard, i quan semblava que el Femení Infantil-Aleví tenia el partit controlat el Tancat va escurçar distàncies. Finalment, Andújar va fer el tercer i deixa les blaugranes amb cinc victòries en cinc partits i amb uns registres espectaculars, 65 gols a favor i tres en contra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut