Cap de setmana agredolç per al bàsquet base del FC Barcelona

Cap de setmana agredolç per al bàsquet base del FC Barcelona

El Júnior A i els Cadets A i B guanyen els seus partits de Lliga, però els primers també perden en les semifinals de la Copa Federació, i l’Infantil cau derrotat

El bàsquet base blaugrana va poder celebrar el passat cap de setmana les victòries en Lliga del Júnior i dels Cadets A i B, però també va haver de lamentar la derrota de l’Infantil B i la desfeta del Júnior en la semifinal de la Copa Federació. Cal recordar que l’Infantil A no va jugar i que el dimecres 30 d’octubre els dos equips Cadets del Barça van enfrontar-se en un duel de Lliga, que va acabar amb victòria dels jugadors nascuts el 1998, el Cadet A.

Júnior A

El Júnior A va tenir una doble cita el cap de setmana passat. En la primera, el divendres de Tots Sants, l’equip va disputar el seu partit de Lliga davant el Força Lleida. Els blaugranes van sentir-se còmodes al pavelló lleidatà Barris Nord i van aconseguir una bona victòria (66-81) que els manté en el segon lloc de la taula i seguint els passos de la Penya. Sense pràcticament temps per descansar, els de Joan Braulio van tornar-se a vestir de curt diumenge per disputar la semifinal de la Copa Federació. El rival va ser un Hospitalet que va accedir a la final després de vèncer per només quatre punts de diferència (76-72).

Cadet A

El Cadet A segueix intractable. Els de Marc Calderón van sumar una nova victòria, la novena de la temporada, i segueixen invictes. En la darrera jornada els blaugranes van superar l’Aracena Sant Josep (62-74). Ho van fer en una pista complicada com és la del Sant Pep de Badalona i, amb els 12 punts d’avantatge del final, no van haver de patir per sumar el 18è punt de la temporada.

Cadet B

Tot i ser només de primer any, els jugadors de Xavi Pardina van aconseguir el divendres 1 de novembre una victòria de mèrit a la pista del Platges Mataró, el segon millor classificat del grup. Els blaugranes van realitzar un bon joc i van acabar guanyant per nou punts de diferència (58-67), fet que els permet sumar el quart triomf de la temporada.

Infantil B

Els més joves del planter blaugrana no van poder guanyar el seu partit davant el Manyanet Molins (62-90). El rival de l’equip de Xavi Mas és el líder de la categoria i segueix invicte. En el partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper els visitants van demostrar la seva superioritat davant un Barça que va intentar plantar cara, però que al final va perdre per 28 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut