Local

El futbol sala formatiu blaugrana va sumar tots els partits per victòries

El Barça de futbol sala formatiu va sumar els seus partits per victòries. A banda del Barça Alusport B, que va descansar, la resta d’equips van poder guanyar tots els seus enfrontaments

Club Sala 5 Martorell 0 – FC Barcelona 8

El Juvenil blaugrana es va retrobar amb el bon joc i van aconseguir una nova victòria. L’equip va començar amb molta força i al minut 4 els culers ja guanyaven per 0-2. Tenien el control absolut del partit i comptaven amb nombroses oportunitats. Al final de la primera meitat el marcador era de 0-6, resultat que deixava el partit vist per a sentència. A la segona meitat els blaugranes es van dedicar a tenir el control del partit, i amb dos gols més van deixar el marcador final amb 0-8.

FC Barcelona 5 – FS Manresa Club 3

El Cadet va patir una mica per emportar-se la victòria davant del Manresa per 5-3. Els locals van avançar-se al marcador però els del Bages van empatar tot seguit. El bon joc blaugrana va permetre anar als vestidors amb un diferència de 3-1. A la represa, els manresans van empatar el marcador a tres. El Barça va haver de jugar amb el porter-jugador per mirar de guanyar el partit i va anotar gràcies a Luis. A un minut del final, una altra vegada Luis va aprofitar la bona pressió dels companys per tancar el marcador i sumar una nova victòria.

FC Barcelona 8 – FS Manresa Club 3

Els blaugranes van vèncer en el segon duel contra els manresans. El partit no va tenir gaire història a causa de la superioritat culer. L’Infantil del Barça va mostrar-se superior al FS Manresa i el partit es va decidir pel gran nivell mostrat pels jugadors blaugrana durant tot el matx.

Futsal Mataró CE 3 – FC Barcelona 7

El més jove dels equips del Barça va guanyar un partit que se li va complicar a la segona meitat. Abans d’això els blaugranes s’havien avançat amb dos gols de Raül i Víctor. A la represa, els locals van retallar diferències i van arribar a empatar a tres. Els blaugranes van sobreposar-se i en tres minuts molt bons de joc i efectivitat van aconseguir marcar tres gols seguits. Ja a les acaballes del partit Juan va aconseguir establir el definitiu 3-7 amb què es va acabar el matx.