El futbol sala formatiu blaugrana va sumar tots els partits per victòries

El futbol sala formatiu blaugrana va sumar tots els partits per victòries

El Barça de futbol sala formatiu va sumar els seus partits per victòries. A banda del Barça Alusport B, que va descansar, la resta d’equips van poder guanyar tots els seus enfrontaments

Club Sala 5 Martorell 0 – FC Barcelona 8

El Juvenil blaugrana es va retrobar amb el bon joc i van aconseguir una nova victòria. L’equip va començar amb molta força i al minut 4 els culers ja guanyaven per 0-2. Tenien el control absolut del partit i comptaven amb nombroses oportunitats. Al final de la primera meitat el marcador era de 0-6, resultat que deixava el partit vist per a sentència. A la segona meitat els blaugranes es van dedicar a tenir el control del partit, i amb dos gols més van deixar el marcador final amb 0-8.

FC Barcelona 5 – FS Manresa Club 3

El Cadet va patir una mica per emportar-se la victòria davant del Manresa per 5-3. Els locals van avançar-se al marcador però els del Bages van empatar tot seguit. El bon joc blaugrana va permetre anar als vestidors amb un diferència de 3-1. A la represa, els manresans van empatar el marcador a tres. El Barça va haver de jugar amb el porter-jugador per mirar de guanyar el partit i va anotar gràcies a Luis. A un minut del final, una altra vegada Luis va aprofitar la bona pressió dels companys per tancar el marcador i sumar una nova victòria.

FC Barcelona 8 – FS Manresa Club 3

Els blaugranes van vèncer en el segon duel contra els manresans. El partit no va tenir gaire història a causa de la superioritat culer. L’Infantil del Barça va mostrar-se superior al FS Manresa i el partit es va decidir pel gran nivell mostrat pels jugadors blaugrana durant tot el matx.

Futsal Mataró CE 3 – FC Barcelona 7

El més jove dels equips del Barça va guanyar un partit que se li va complicar a la segona meitat. Abans d’això els blaugranes s’havien avançat amb dos gols de Raül i Víctor. A la represa, els locals van retallar diferències i van arribar a empatar a tres. Els blaugranes van sobreposar-se i en tres minuts molt bons de joc i efectivitat van aconseguir marcar tres gols seguits. Ja a les acaballes del partit Juan va aconseguir establir el definitiu 3-7 amb què es va acabar el matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut