Els blaugranes comencen avui el camí per poder guanyar la quarta Copa del Rei davant del Fonononós Gomera

Els blaugranes comencen avui el camí per poder guanyar la quarta Copa del Rei davant del Fonononós Gomera

El Barça Alusport jugarà avui a partir de les 22 h, una hora menys a Canàries, el partit corresponent als setzens de final de la Copa del Rei davant del Fonononós Gomera

El Barça Alusport ha guanyat les darreres tres edicions de la Copa del Rei i l’objectiu és mantenir aquesta hegemonia. El primer pas serà guanyar avui contra l’equip canari del Fonononós Gomera. El format de Copa del Rei a un sol partit fins a arribar a les semifinals no permet errors i els de Marc Carmona en són conscients.

Des que es va instaurar aquesta competició ara fa tres anys, el Barça Alusport n’ha estat l’únic vencedor. Els de Carmona tenen un impressionant registre aquests tres anys de 17 victòries (una d’aquestes als penals davant del Manacor) i només un empat. La primera edició la van guanyar davant de l’Inter Movistar i les dues següents ho han fet contra ElPozo Múrcia.

A pesar que l’equip de l’illa de La Gomera juga a Segona B, els blaugranes no es confien i han viatjat a les Canàries amb la intenció d’evitar la sorpresa. Els canaris no jugaran a la seva pista i ho faran a Tenerife, on la pista és més gran i podran portar més públic i donar més suport al seu equip. El Barça Alusport és conscient d’aquesta situació i mirarà de resoldre el partit al més aviat possible. En cas de passar aquesta eliminatòria, els blaugranes disputarien els vuitens de final el 10-11 de desembre.

En el record del Barça Alusport hi ha l'eliminatòria d’ara fa dos anys, quan es van veure les cares amb el Centelles. Els de Carmona van patir més de l’esperat per vèncer un rival a priori inferior i en aquesta edició volen evitar les sorpreses. En aquella ocasió el Centelles també era, com ara, el Fonononós Gomera, un rival de Segona B, però els blaugranes no van poder guanyar fins pràcticament l’últim segon.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut