Retorn dels internacionals del Barça d'handbol en un dia diferent

Retorn dels internacionals del Barça d'handbol en un dia diferent

Les proves mèdiques i físiques i una activitat de grup al Canal Olímpic, centres de treball del primer dia amb la totalitat de la plantilla

Dimecres era el dia en què els 11 jugadors del Barça d'handbol que han estat amb les seleccions tenien programat el seu retorn als entrenaments. La seva reincorporació s'ha plasmat en un dia en què els tests mèdics i físics han ocupat la primera part de la jornada. Posteriorment, les activitats al Canal Olímpic de Castelldefels i un dinar amb tot l'equip han tancat la jornada.

Ben d'hora al matí

A les 8 del matí, els jugadors del FC Barcelona d'handbol estaven citats al Palau Blaugrana per fer les proves mèdiques. Un cop finalitzades han esmorzat i s'han dirigit al Canal Olímpic de Castelldefels per seguir el plàning de la jornada.

Un cop instal·lats a Castelldefels, els jugadors de Xavi Pascual han realitzat el conegut test 8 i han treballat a la sala de musculació del Canal Olímpic.

Jornada de convivència

Un cop finalitzat el treball a la sala de peses, els blaugranes s'han dividit en grups per realitzar diverses activitats lúdiques. Tir amb arc, piragües, caiac..., entre d'altres, han omplert el matí dels blaugranes fins a l'hora de dinar.

Un dinar que han fet plegats jugadors, tècnics i membres de l'‘staff’ per agafar forces per a l'exigent calendari que queda als blaugranes fins a les dates nadalenques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut