El FC Barcelona B d’handbol, a vuitens de Copa (23-21)

El FC Barcelona B d’handbol, a vuitens de Copa (23-21)

El filial blaugrana supera el Bidasoa d’Asobal i ja està classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei d’handbol

La Ciutat Esportiva Joan Gamper va viure un dels moments estel·lars de la història de l’handbol formatiu blaugrana. El segon equip del FC Barcelona superava un equip Asobal, el CD Bidasoa, i assolia el pas als vuitens de final de la Copa del Rei.

A poc a poc i bona lletra

Els blaugranes van sortir més freds que els bascos a l’inici del partit. Un 3 a 4 en el marcador demostrava que els de Fernando Bolea havien sortit més tranquils a la pista de la Ciutat Esportiva.

Però les ganes dels jugadors de Toni Gerona, tècnic del Barça B d’handbol, van començar a donar els seus fruits. Un parcia del 4 a 0 (7-4 al minut 14) obligava els bascos a demanar temps mort. Però la tendència del primer període era blaugrana. Una primera part que va finalitzar amb un 13 a 9 favorable als blaugranes.

Cap fred i cor calent

El Bidasoa va oferir la seva millor versió a l’inici de la segona part. Els bascos, refermats amb Zubiria a la porteria i Milosevic en atac, van tornar a entrar al partit, al minut 43, amb un resultat de 17 a 16.

Aquí va arribar el punt d’inflexió del matx. Temps mort de Toni Gerona i entrada a la porteria blaugrana d’Ignasi Admella. A partir d’aquell moment els blaugranes van recuperar el temps del partit i es van endur el triomf final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut