Local

Els menors de 12 anys hauran de recollir una entrada per accedir al Mini

Les entrades gratuïtes de ‘Nens al Miniestadi’ s’hauran de retirar a taquilles per veure els partits del Barça B S’obriran les taquilles del Mini per facilitar la retirada d’aquestes entrades a partir de dues hores abans del partit

Com és habitual en tots els partits que el Barça B disputa al Miniestadi els nens menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta sempre que vagin amb un acompanyant. A partir del Barça B - Real Jaén d’aquest dissabte, 9 de novembre, a les 18 hores, tots aquells menors que vinguin al Mini hauran de retirar una invitació a excepció d’aquells que ja posseeixin un carnet de soci.

Tres punts de recollida

Aquestes entrades d’invitació es podran recollir a partir de dues hores abans del partit a les taquilles del Miniestadi o bé a les del Gol Nord. A més, sis dies abans del partit també es podran retirar a les taquilles del Boulevard. Així doncs el Club vol facilitar al màxim aquest tràmit obrint tres punts de recollida amb l’objectiu de seguir promocionant l’assistència de socis i aficionats al Miniestadi per donar suport al Barça B a la Lliga Adelante.

Socis gratis i preus molt assequibles

El Club ofereix promocions i preus molt especials per assistir al Miniestadi a presenciar partits del Barça B a la Segona Divisió. Tots els socis tenen entrada gratuïta i a més amb la promoció ‘Futbol amb amics’ cada soci pot adquirir fins a tres entrades per tres euros cadascuna.

El públic en general pot comprar entrades de 5 a 14 euros o bé de 9 a 19 euros depenent de la categoria del partit.

Més notícies aquí