Els menors de 12 anys hauran de recollir una entrada per accedir al Mini

Els menors de 12 anys hauran de recollir una entrada per accedir al Mini

Les entrades gratuïtes de ‘Nens al Miniestadi’ s’hauran de retirar a taquilles per veure els partits del Barça B S’obriran les taquilles del Mini per facilitar la retirada d’aquestes entrades a partir de dues hores abans del partit

Com és habitual en tots els partits que el Barça B disputa al Miniestadi els nens menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta sempre que vagin amb un acompanyant. A partir del Barça B - Real Jaén d’aquest dissabte, 9 de novembre, a les 18 hores, tots aquells menors que vinguin al Mini hauran de retirar una invitació a excepció d’aquells que ja posseeixin un carnet de soci.

Tres punts de recollida

Aquestes entrades d’invitació es podran recollir a partir de dues hores abans del partit a les taquilles del Miniestadi o bé a les del Gol Nord. A més, sis dies abans del partit també es podran retirar a les taquilles del Boulevard. Així doncs el Club vol facilitar al màxim aquest tràmit obrint tres punts de recollida amb l’objectiu de seguir promocionant l’assistència de socis i aficionats al Miniestadi per donar suport al Barça B a la Lliga Adelante.

Socis gratis i preus molt assequibles

El Club ofereix promocions i preus molt especials per assistir al Miniestadi a presenciar partits del Barça B a la Segona Divisió. Tots els socis tenen entrada gratuïta i a més amb la promoció ‘Futbol amb amics’ cada soci pot adquirir fins a tres entrades per tres euros cadascuna.

El públic en general pot comprar entrades de 5 a 14 euros o bé de 9 a 19 euros depenent de la categoria del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut