Tots els jugadors de camp del Barça Alusport han marcat aquesta temporada a l’LNFS

Tots els jugadors de camp del Barça Alusport han marcat aquesta temporada a l’LNFS

Tots els jugadors del FC Barcelona Alusport aporten i, després del gol d’Igor a Lugo, tots els jugadors de camp blaugranes han marcat

El Barça Alusport comença a entonar-se de cara a gol. Després d’unes setmanes en què els jugadors de Marc Carmona van tenir dificultats per fer gols, els últims partits han demostrat que això era una cosa del moment i que jugadors que sempre han fet gols els tornarien a fer.

Això ho demostra el fet que en els dos últims partits els blaugranes han aconseguit anotar sis i nou gols, respectivament. I el fet més destacat d’això és que tots els jugadors participen a l’hora de marcar. Amb el gol de l’empat a 1 davant de l’Azkar Lugo, Igor va completar la nòmina de golejadors blaugrana. El brasiler era l’únic jugador de camp que encara no havia marcat cap gol a l’LNFS aquesta temporada. A més, el partit de Copa davant del Fonononós Gomera va ser un motiu d’alegria per a Igor, ja que va aconseguir un hat-trick que de ben segur li donarà més confiança de cara a la Lliga. Fins i tot el porter Paco Sedano va foradar la porteria contrària en una ocasió. Això va succeir al Palau Blaugrana quan va fer el quart davant el Jaén Paraíso Interior.

Tant el tècnic com els jugadors comentaven jornades enrere que era una qüestió de temps el fet de tornar a fer gols. I el temps els ha donat la raó. Carmona comentava que si l’equip era capaç d’encadenar tres o quatre victòries seguides, el joc de l’equip tornaria ser el de temporades anteriors. I de moment s’està complint. El partit de dissabte contra l’Hospital Llevant Manacor serà una nova prova per mesurar la recuperació culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut