Buscant la primera victòria de la temporada

Buscant la primera victòria de la temporada

El partit es disputarà aquest diumenge a les 17 hores al Palau Blaugrana El Clínicas Rincón ha guanyat tres partits de forma consecutiva Aleix Duran compta amb tots els seus homes, amb l'excepció de Josep Pérez

El Barça B de bàsquet disputa aquest diumenge (17 hores, Palau Blaugrana) la sisena jornada de l'Adecco Or. Els homes d'Aleix Duran, que encara no coneixen la victòria aquesta temporada, reben un dels equips revelació de la categoria, el Clínicas Rincón, que és l'equip vinculat de l'Unicaja de Màlaga. Els de Francis Tomé van començar la Lliga amb dues derrotes, però han sumat tres victòries de forma consecutiva i estan en línia ascendent.

Consolidar la feina feta

El tècnic del filial, Aleix Duran, ha comentat que el Clínicas “és un equip jove, amb jugadors que juguen amb una intensitat altíssima”, i ha destacat que és clau seguir amb la millora mostrada per l’equip en diferents situacions del partit: “Serà necessari consolidar el pas endavant que vam fer en l’últim partit en la sortida de pressió i passar-nos bé la pilota. Hem de fer-ho durant 40 minuts, que és l’últim aspecte que ens falta, aconseguir aquesta regularitat”, ha afirmat l’entrenador de Terrassa.

Finalment, Duran ha explicat que durant la setmana s’han repassat diversos aspectes amb els jugadors: “És una bona setmana per aconseguir-ho, hem parlat d’aspectes individuals amb cada jugador per saber què han d’aportar a la pista. A veure si amb aquests objectius individuals aconseguim que les sinergies de grup ens ajudin a arribar a un final ajustat i amb opcions”.

Joc exterior potent

Pel que fa al rival, el Clínicas Rincón, compta amb una plantilla també molt jove, com la del Barça B. I es caracteritza per un joc exterior molt competitiu. Pepe Pozas, Alberto Díaz, Dejan Todorovic i Morayo Soluade formen un quartet perillós que lidera estadísticament el serbi Todorovic (17 punts per partit), que ja ha debutat amb el primer equip, l'Unicaja de Màlaga.

I és que el conjunt que entrena Francis Tomé també compta amb un jugador mític de la categoria: Ricardo Guillén. El pivot de Tenerife, de 37 anys, coneix molt bé la categoria i amb 12,2 punts i cinc rebots de mitjana és la referència interior dels andalusos, que no podran disposar per a aquest partit de Maodo Nguirane, un dels jugadors més intimidadors que ajudaran l'Unicaja de Joan Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut