El FC Barcelona d’handbol reinicia el camí a la Lliga Asobal

El FC Barcelona d’handbol reinicia el camí a la Lliga Asobal

Després de l’aturada per seleccions, dissabte torna la Lliga Asobal al Palau Blaugrana

Dissabte a les 19.30 h el Palau Blaugrana acollirà la novena jornada de la Lliga Asobal. Els homes de Xavi Pascual tornen a la competició un cop siguin aquí els 11 jugadors que els blaugranes van tenir amb les seleccions davant el Frigoríficos Morrazo, el sisè classificat de la Lliga.

Sense Arpad Sterbik

La principal novetat en la convocatòria dels barcelonistes de cara al partit de Lliga és la baixa d’Arpad Sterbik. El porter blaugrana té una sinovitis al genoll esquerre que fa que sigui baixa per a aquest partit.

En el seu lloc ha estat convocat el porter del FC Barcelona B Ignasi Biosca. Biosca té 18 anys i va arribar a les categories de formació del Barça d’handbol provinent de La Salle Bonanova. El jove porter ha participat en entrenaments i amistosos del primer equip aquesta temporada i hi va debutar el 27 d’octubre del 2012 a la pista del BM Osca.

Els blaugranes enfoquen aquest partit amb un doble objectiu: sumar dos punts més i reprendre la línia de joc demostrada abans de l’aturada. A banda de l’absència de Sterbik, la llista de jugadors per al partit de dissabte és l’habitual en el partits de Lliga.

Un pas endavant

El Frigoríficos del Morrazo de Cangas és un dels clàssics de l’handbol gallec. Després de baixar, la temporada 2009/10, a la Divisió d’Honor Plata, els gallecs van tornar la temporada passada a l’Asobal i, en l’actual edició, el seu sisè lloc demostra el creixement de l’equip.

El seu referent ofensiu és Alen Muratovic, un lateral amb una llarga trajectòria a l’handbol europeu, en què ha jugat al Valladolid i al Flensburg, entre altres equips. El montenegrí és el màxim golejador dels gallecs, amb 30 gols.

A més a més, el BM Cangas és el quart millor equip amb gols fora de casa, on n'ha marcat 112 en quatre partits lluny de terres gallegues.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut