El vòlei femení blaugrana cau davant el campió de la Supercopa (3-0)

El vòlei femení blaugrana cau davant el campió de la Supercopa (3-0)

Mal partit el disputat per les jugadores catalanes, que no van poder superar en cap faceta del joc les seves adversàries

Desplaçament difícil el que tenia aquest cap de setmana el Barça com a visitant davant l’actual campió de Supercopa, l’Embalajes Blanco Tramek Murillo. Les blaugranes, que no van fer un bon partit, no van poder superar un dels equips cridats a estar a la final de la competició.

Problemes a la recepció

El servei local va ser una arma mortífera que va posar en greus problemes la recepció de l’equip visitant i va fer treballar molt les jugadores del CVB-Barça, que es van veure superades una vegada i una altra.

Només la lliure de l’equip va poder aguantar uns bons números, que van permetre mantenir l’equip dins del joc i fer jugar així les centrals, que és per on l’equip feia més mal.

Sense opció

A pesar de tots els canvis que va fer la banqueta visitant, aquests no van tenir els efectes necessaris per poder aixecar el partit. Només al tercer set el CVB-Barça va començar a jugar, però com que en portaven dos en contra davant de l’actual campió de la Supercopa no van poder vèncer l’accelerada final que les jugadores de Murillo van disputar.

Balanç positiu

Tot i així, és un bon inici de temporada del Barça, que, dels tres partits jugats, ha aconseguit dues victòries contra rivals directes i una derrota com a visitant contra les màximes candidates a emportar-se aquesta Superlliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut