Derrota dolorosa del bàsquet en cadira de rodes (70-23)

L’UNES FC Barcelona cau davant el Joventut BCR a la segona jornada de Lliga

Els blaugranes jugaven contra un rival molt complicat, ja que després d'un any sense poder jugar la Lliga Nacional ha tornat amb força amb un equip molt equilibrat i amb ganes de pujar a Divisió d'Honor A.

Al darrere des de l’inici

Al primer quart ja es va veure que l’equip badaloní anava a totes i que el nostre equip mostrava poca actitud, fallant passades, tirs dolents, amb un ritme que interessava l’equip local... En definitiva, no jugant a res. El primer quart es va acabar amb un marcador de 15-5.

El segon quart va ser pitjor, ja que els blaugranes seguien sense encert i la Penya, jugant a un gran bàsquet d'equip. Els blaugranes, en canvi, no trobaven el joc, fallaven passades i els mancava intensitat tant en defensa com en atac, com també referents en atac. El quart es va tancar amb un marcador de 34-9.

Sense reacció

Al tercer quart s’esperava una reacció d'orgull del nostre equip, però no es va produir. L’equip no va entrar en cap moment en el partit i l'equip local no perdonava i seguia amb la seva tasca. El quart es va acabar amb un marcador de 52-16.

L’últim quart va ser un mirall de tot el partit. El matx es va acabar amb un resultat dolorós per al nostre equip de 70-23.