Es presenta l’Associació de Veterans del Barça d’hoquei patins

Es presenta l’Associació de Veterans del Barça d’hoquei patins

L’Associació vol ser un lloc de retrobament de totes aquelles persones que han estat vinculades a la secció i té una clara voluntat social i de servei

La sala de premsa del Palau Blaugrana ha acollit aquest dilluns un acte molt especial. S’hi ha presentat l’Associació de Veterans del Barça d’hoquei patins, que segueix els passos de la de bàsquet i la d’handbol. L’acte ha comptat amb la presència de molts exjugadors blaugrana i s’hi han pogut veure força cares conegudes, des de Villacorta a Borregán, passant per Trullols, Llorca, els germans Torner, Quim Paüls, Carles Folguera o Gaby Cairo. Jugadors que han fet història amb la samarreta blaugrana i que han compartit l’espai amb una àmplia representació del primer equip actual, encapçalada pel tècnic Ricard Muñoz i els tres capitans de l’equip, Aitor Egurrola, Sergi Panadero i Marc Torra.

Un ambient 100% d’hoquei patins en què Ramon Pons, president de l’Associació, ha fet un breu repàs de la història de la secció abans d’explicar-ne els objectius. “L’Associació neix a partir de les inquietuds de diferents persones de diferents èpoques”, ha afirmat Pons en el transcurs de la seva intervenció. Al seu costat hi havia Tino Vilar, un dels vicepresidents de l’Associació, i Joan Torner, un dels jugadors il·lustres de la secció i que actualment defensa la samarreta de l’equip de veterans. “Tot i la nostra edat, el Barça encara manté la seva aureola. Els equips rivals estan contents de poder venir a jugar al Palau però el més important és el sopar posterior que fem tots junts. Fem molt de caliu”, ha assegurat Torner.

Triple objectiu

L’objectiu de l’Associació de Veterans del Barça d’hoquei patins és aplegar totes aquelles persones que hagin estat vinculades a la secció al llarg de la seva història, ja siguin exjugadors, exentrenadors, delegats, auxiliars o dirigents. Els membres de l’Associació organitzaran actes esportius vinculats als veterans i estaran a disposició del Club per col·laborar en aquells actes en què es reclami la seva presència i que puguin ajudar a fer més gran l’hoquei patins blaugrana. A més, de la mà de la Fundació FC Barcelona, l’Associació també vol ajudar a tots aquells que tinguin qualsevol tipus de dificultat.

L’acte de posada de llarg de l’Associació també ha servit per recordar velles anècdotes i, com no podia ser d’una altra manera, ha acabat amb una copa de cava amb tots els assistents. L’hoquei patins blaugrana continua ben viu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut