Una superproducció màgica al Teatre Condal: Splenda

Una superproducció màgica al Teatre Condal: Splenda

Els socis tenen un 30% de descompte per a les funcions del 22 al 28 de novembre en les entrades comprades abans del 22 de novembre.

L’il·lusionista amb més presència i projecció del nostre país, el Mag Lari, estrena i dirigeix –conjuntament amb Àngel Llàcer– la superproducció de màgia amb més envergadura que s’ha fet mai al nostre país, comparable només amb els que munten grans noms internacionals com David Copperfield o Criss Angel. ‘Splenda’, el nom del muntatge, s’inspira en l’imaginari de Michael Jackson, en la seva música, en el vestuari i en les espectaculars coreografies del genial artista.

Sens dubte és el millor homenatge que el genial mag podia retre al seu ídol de sempre. Adreçat a un públic familiar i adult, els seguidors de Jackson quedaran satisfets amb Lari, que, mitjançant l’il·lusionisme, farà una recreació de tot l’univers oníric del cantant i projectarà l’essència màgica del mite.

Es tracta d’un immens espectacle de màgia mai vist abans a casa nostra, farcit d’espectaculars i elegants números de màgia sempre amb l’humor i la presència de l’il·lusionista més reconegut i popular del país. En aquest ocasió, l’elegant i irònic mag va acompanyat d’un cos de ball amb intèrprets polifacètics que li faran també d’ajudants.

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través del següent enllaç:


[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://www.4tickets.es/TeatreCondal/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=CON08&id_origen=socisfcb#::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la que s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut