Sense opció a Santander (3-0)

El vòlei masculí cau a la pista del Textil Santanderina per un contundent 3 a 0, sense opcions al llarg del partit

La visita a la sempre difícil pista del CV Textil Santanderina no va donar fruits positius per als homes de Sergi Bosch. La superioritat local va ser molt àmplia, com reflecteix el marcador final.

L’inici marca el partit

Al primer set els blaugranes no trobaven el seu joc, superats pel servei local i sense poder construir jugades a mesura que avançava el partit. I, en cas de fer-ho, el percentatge d’errada alt va provocar que el parcial caigués per als locals per 25-14.

Al segon set la tònica continuava sent la mateixa, tot i els canvis de receptor. Els càntabres seguien forçant les zones dels receptors, cosa que seguia dificultant la construcció blaugrana, que no podia desplegar el seu joc real, ja que la recepció no ho permetia. El període va acabar 25-15, i els blaugranes no es despertaven.

Ho intenten, però no poden

El tercer set va ser el més disputat. Els blaugranes van entrar en el partit i van començar el set amb avantatge. Per primer cop es trobaven sortides d’atac i els jugadors van desplegar un millor joc. Els atacs efectius d’en David Domènech van ser clau en la lluita del set.