Jornada d'exhibicions al bàsquet base

El Cadet A supera el Jac Sants per 54-147 i el Júnior fa el mateix guanyant per 53-98 al pavelló de l'Espanya Industrial L'única derrota de la jornada és la del Cadet B, que va caure a la sempre complicada pista del Manresa per 88-79

En una jornada en què l'Infantil A no ha disputat la seva jornada, el bàsquet base blaugrana ha viscut diversos partits de marcadors altíssims. L'exemple més clar, el triomf per 93 punts de diferència del Cadet A de Marc Calderón, que va posar en 147 punts el seu rècord de la temporada. El rival, el Jac Sants, no va poder plantar cara als blaugranes, que des del primer moment van ser superiors. El triomf per 54-147 confirma la superioritat del Cadet A en Campionat de Catalunya preferent amb un balanç de 10-0.

Júnior

L'altre equip blaugrana que va guanyar amb facilitat és el júnior de Joan Braulio. Els blaugranes, que venien d'una mala experiència a la Copa Federació, en què van perdre a les semifinals contra l'Hospitalet, van refer-se amb un triomf contundent també contra el Jac Sants per 53-98. La victòria deixa els blaugranes en el mateix lloc en què estaven: segons a la classificació, per darrere del Joventut de Badalona, amb un balanç de 8-2.

Cadet B

L'única derrota del cap de setmana és la del Cadet B de Xavi Pardina, que va plantar cara en tot moment a Manresa. Els del Bages i el Barça van començar el partit amb molta tensió i els punts del primer acte van arribar, en gran part, gràcies als contraatacs. En els primers deu minuts els blaugranes lideraven el marcador per 15-21, però un parcial de 30-16 en el segon quart va donar ales a un Catalana Occident Manresa que va marxar al descans set punts per damunt dels de Pardina.

A la represa, el Cadet B va ser més intens en defensa per aturar la ratxa anotadora dels locals i va reduir la distància a tres punts després del minut 30. Però en els últims de minuts el partit es va travar, va entrar en una dinàmica de moltes faltes i la manca d'encert des de la línia de personal no va ajudar els blaugranes, que van acabar caient per 9 punts, 88-79.

Infantil B

En l'únic partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper aquest cap de setmana, l'Infantil B va superar per 75-36 el Castelldefels 2000 en un partit poc patit. Els de Xavi Mas, amb aquest triomf, són els tercers classificats amb un balanç de 3-3 d'un grup que lidera el Manyanet Molins, que no ha perdut cap partit.