Local

El Barça encara quatre partits exigents lluny del Palau

Kiev, Bilbao, Belgrad i Santiago de Compostela son els quatre partits fora de casa Els llargs viatges i el poc temps entre partit i partit, principals handicaps L’equip surt aquest dimecres cap a Kiev i tornarà la matinada de dijous a divendres

Després de quatre partits seguits jugats al Palau Blaugrana ara toca canvi de dinàmica i toca viatjar quatre partits consecutius fora de casa. El primer, aquest dijous a Kiev, a la pista d’un dels equips nous que aquesta temporada juga l’Eurolliga, el Budivelnik.

Poc marge de preparació

Com ja va passar aquest darrer cap de setmana –jugant divendres davant CSKA i diumenge davant CB Canarias-, l’equip tornarà a jugar dos partits importants d’Eurolliga i de Lliga Endesa en poc més de 48 hores. Aquest cop jugarà a Kiev (20.45h del dijous hora catalana) i tornarà a fer-ho diumenge a les 12.40 hores a Bilbao, un conjunt que no passa per un bon moment a l’ACB, però que segur que voldrà sumar la primera victòria davant d’un gran com el Barça.

Els de Pascual marxen a les 9.30h del matí d’aquest dimecres cap a Kiev i tornaran a Barcelona a les 04.00 hores de la matinada del dijous al divendres. El mateix divendres tornaran a tenir una suau sessió de treball per la tarda i dissabte pel matí, quan entrenaran, dinaran a les instal·lacions barcelonistes i marxaran cap a Bilbao, on està prevista la seva arribada cap a les 17.00 hores de la tarda.

Belgrad-Santiago, directes

La següent setmana, el conjunt barcelonista, després de dos dies entrenant a Barcelona tornarà a fer les maletes, en aquest cas per viatjar a Belgrad. Serà el primer partit de la segona volta d’aquesta primera fase de l’Eurolliga. El matx serà dijous i l’equip farà nit a la capital sèrbia per volar divendres matí cinc hores fins a Santiago de Compostela, on hi jugaran el dissabte al vespre. Se’ns dubte, una odissea de viatges per jugar quatre partits consecutius lluny del Palau Blaugrana.

Més notícies aquí