El Barça Aluport torna a tenir l’olfacte de gol de sempre

El Barça Aluport torna a tenir l’olfacte de gol de sempre

Els blaugranes han fet 27 gols en els últims quatre partits i han recuperat l’olfacte de gol que van trobar a faltar a l’inici de la temporada

Si a l’inici de la temporada als homes de Marc Carmona els costava veure porta, en els últims quatre partits l’equip ha tornat a ser el que està acostumada a veure l’afició blaugrana. En els últims quatre partits oficials disputats, tres de Lliga i un de Copa del Rei, els jugadors del Barça Alusport han aconseguit 27 gols.

Els blaugranes van vèncer a domicili per 6-2 contra l’Azkar Lugo, van guanyar l’Hospital Llevant Manacor per 6-0 i ahir van derrotar el Magna Navarra per 6-1. A més, en el partit de Copa del Rei el Barça Alusport va guanyar el Fonononós Gomera per 1-9 a domicili. Està clar que l’efectivitat golejadora blaugrana ha millorat ostensiblement.

Si en els vuit primers partits a l’LNFS el Barça Alusport només havia fet 23 gols amb una mitjana de 2,87 gols per partit, en els tres darrers l’equip ha millorat notablement i n’ha fet 18 amb una mitjana de sis gols per partit. El temps que demanaven els jugadors i el tècnic fa unes setmanes ha canviat la situació totalment. Carmona havia assegurat que jugadors que havien fet gols tota la seva carrera els tornarien a fer, i així ha estat. Jugadors com Fernandao, que només havia fet un gol en els primers vuit partits, n'ha marcat quatre en els darrers sis. A més, el gran moment de forma d’Ari Santos de cara a gol és un factor més que cal tenir en compte. N'ha fet vuit gols aquest curs i s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut