El Barça es veurà les cares per quarta vegada consecutiva en Copa amb l’Inter Movistar

El Barça Alusport jugarà l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei al Palau davant de l’Inter Movistar els propers 10-11 de desembre

El sorteig de Copa del Rei de futbol sala ha donat una sorpresa majúscula després que al FC Barcelona Alusport li hagi tocat l’actual líder de l'LNFS, l’Inter Movistar. Serà un enfrontament que ningú esperava en aquest punt de la competició, però la sort ha volgut que aquests dos equips es vegin tan aviat.

El partit únic es jugarà al Palau Blaugrana, ja que actualment els homes de Marc Carmona estan pitjor classificats a l’LNFS que els madrilenys. El dimarts 10 de desembre o bé el dimecres 11 serà la data en què es jugarà aquest partit per determinar qui passa als quarts de final de la competició del KO.

Els precedents contra l’Inter Movistar són favorables als blaugranes. Les tres temporades que fa que es juga aquesta competició, catalans i madrilenys s’han vist les cares en cada edició. La temporada 2010/11 es van veure a la final i el Barça Alusport va vèncer per un ajustat 3-4. L’any següent l’enfrontament va ser a les semifinals i els blaugranes van vèncer en els dos partits amb resultats de 3-1 al Palau Blaugrana i de 2-3 a la pista madrilenya. El curs 2012/13 es van tornar a veure les cares a les semifinals. El primer partit es va jugar al Palau i els de Carmona van sentenciar l’eliminatòria amb un clar 5-0. Una setmana més tard, el partit va acabar en empat a tres.

El Barça Alusport és el vigent campió de la competició i ho ha estat de manera consecutiva les últimes tres temporades, tot just el temps que fa que es juga aquesta competició. En el matx de setzens de final els blaugranes van resoldre el seu partit davant dels canaris del Fonononós Gomera per un contundent 1-9.