Local

Els equips de la base segueixen sumant victòries en els seus partits

El futbol sala blaugrana va aconseguir un nou ple de victòries el cap de setmana passat i tots els seus equips van sumar els seus partits com a victòries

FC Barcelona Alusport B 6 – Segòvia Futsal 4

El Barça B de Tomàs Andreu va aconseguir una important victòria en vèncer el Segòvia Futsal per un resultat de 6-4. Malgrat avançar-se al marcador per tres gols, els segovians no es van fer enrere i van mirar de retallar distàncies. A la fi de la primera part del partit el resultat era de 4-3. Jimeno va poder empatar el partit al minut 28, però, en comptes de fer-se enrere, els jugadors d’Andreu Plaza van demostrar caràcter i al minut següent Marc Màrmol va fer el cinquè gol blaugrana. Amb els segovians llançats en atac, el Barça B va defensar-se molt bé i tot just abans que acabés el partit una altra vegada Màrmol va fer el sisè i definitiu gol blaugrana.

FC Barcelona 8 – Futsal Mataró CE 3

El partit del Juvenil va ser molt igualat durant tot el matx. Els visitants es van avançar en un contraatac, però a poc a poc els blaugranes van afinar la punteria i, un cop superat l’equador de la primera meitat, els locals van capgirar el marcador deixant-lo en 3-1 en arribar al descans. A la segona meitat el partit es va obrir més i es van produir moltes més ocasions. Els culers van marcar dos gols en tres minuts, però els visitants, mitjançant un penal i un gol de porter-jugador, es van acostar al marcador. Malgrat tot, els blaugranes no es van desmotivar i, de mica en mica, van anar ampliant el marcador fins al resultat final de 8-3.

CE Sant Julià 3 – FC Barcelona 10

Partit força plàcid per a l'equip cadet, que es va desfer del Sant Julià amb força claredat tot i trigar a avançar-se al marcador mercès a un gol de falta de Khalid. Al final de la primera part els blaugranes ja vencien per 1-4. A la segona part els andorrans van mirar de pressionar més però la millor qualitat dels culers va permetre eixamplar la distància al marcador i deixar el resultat final en 3-10.

CE Sant Julià 2 – FC Barcelona 6

Partit travat el de l'Infantil amb el Sant Julià. Va ser un matx molt ben organitzat que, tot i estar controlat, en tot moment va costar d'obrir. Els gols de Dani i Jose van fer pujar el 0-1 i el 0-2, respectivament. A la segona part l'equip local no va abaixar l'empenta i va mantenir el ritme de joc, i això va propiciar un partit molt competit. Finalment, el resultat final va reflectir la millor qualitat de l’Infantil blaugrana.

FC Barcelona 5 – CFS Esparreguera 2

L’Aleví va guanyar el partit després d’una gran primera meitat i al minut 4 ja havia aconseguit dos gols. En una primera part molt completa de joc els blaugranes van anar al vestidor amb un resultat de 3 a 0 que deixava molt encarrilat el matx. A la segona part les forces van estar molt més equilibrades i va provocar que els del Baix Llobregat estiguessin dins del partit fins que Adrià va posar, a falta de tres minuts per al final, el 5 a 1 que sentenciava el matx. Als últims minuts Eric Olmedo va fer el 5 a 2 definitiu.