Els equips de la base segueixen sumant victòries en els seus partits

Els equips de la base segueixen sumant victòries en els seus partits

El futbol sala blaugrana va aconseguir un nou ple de victòries el cap de setmana passat i tots els seus equips van sumar els seus partits com a victòries

FC Barcelona Alusport B 6 – Segòvia Futsal 4

El Barça B de Tomàs Andreu va aconseguir una important victòria en vèncer el Segòvia Futsal per un resultat de 6-4. Malgrat avançar-se al marcador per tres gols, els segovians no es van fer enrere i van mirar de retallar distàncies. A la fi de la primera part del partit el resultat era de 4-3. Jimeno va poder empatar el partit al minut 28, però, en comptes de fer-se enrere, els jugadors d’Andreu Plaza van demostrar caràcter i al minut següent Marc Màrmol va fer el cinquè gol blaugrana. Amb els segovians llançats en atac, el Barça B va defensar-se molt bé i tot just abans que acabés el partit una altra vegada Màrmol va fer el sisè i definitiu gol blaugrana.

FC Barcelona 8 – Futsal Mataró CE 3

El partit del Juvenil va ser molt igualat durant tot el matx. Els visitants es van avançar en un contraatac, però a poc a poc els blaugranes van afinar la punteria i, un cop superat l’equador de la primera meitat, els locals van capgirar el marcador deixant-lo en 3-1 en arribar al descans. A la segona meitat el partit es va obrir més i es van produir moltes més ocasions. Els culers van marcar dos gols en tres minuts, però els visitants, mitjançant un penal i un gol de porter-jugador, es van acostar al marcador. Malgrat tot, els blaugranes no es van desmotivar i, de mica en mica, van anar ampliant el marcador fins al resultat final de 8-3.

CE Sant Julià 3 – FC Barcelona 10

Partit força plàcid per a l'equip cadet, que es va desfer del Sant Julià amb força claredat tot i trigar a avançar-se al marcador mercès a un gol de falta de Khalid. Al final de la primera part els blaugranes ja vencien per 1-4. A la segona part els andorrans van mirar de pressionar més però la millor qualitat dels culers va permetre eixamplar la distància al marcador i deixar el resultat final en 3-10.

CE Sant Julià 2 – FC Barcelona 6

Partit travat el de l'Infantil amb el Sant Julià. Va ser un matx molt ben organitzat que, tot i estar controlat, en tot moment va costar d'obrir. Els gols de Dani i Jose van fer pujar el 0-1 i el 0-2, respectivament. A la segona part l'equip local no va abaixar l'empenta i va mantenir el ritme de joc, i això va propiciar un partit molt competit. Finalment, el resultat final va reflectir la millor qualitat de l’Infantil blaugrana.

FC Barcelona 5 – CFS Esparreguera 2

L’Aleví va guanyar el partit després d’una gran primera meitat i al minut 4 ja havia aconseguit dos gols. En una primera part molt completa de joc els blaugranes van anar al vestidor amb un resultat de 3 a 0 que deixava molt encarrilat el matx. A la segona part les forces van estar molt més equilibrades i va provocar que els del Baix Llobregat estiguessin dins del partit fins que Adrià va posar, a falta de tres minuts per al final, el 5 a 1 que sentenciava el matx. Als últims minuts Eric Olmedo va fer el 5 a 2 definitiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut