Deu motius per venir aquest dissabte al Palau a viure el Barça – CP Vilafranca

Deu motius per venir aquest dissabte al Palau a viure el Barça – CP Vilafranca

El líder invicte de l’OK Lliga i l’equip revelació de la competició es veuran les cares aquest dissabte a les 19 hores al Palau. Necessites alguna motivació per venir? Aquí en tens deu

El FC Barcelona i el Vilafranca Capital del Vi s’enfrontaran aquest dissabte a les 19 hores al Palau Blaugrana en el partit corresponent a la sisena jornada de l’OK Lliga. Els de Ricard Muñoz rebran la visita dels de Jordi García, un dels equips revelació en aquest inici de curs. A continuació et donem deu motius per vibrar amb aquest duel:

1.- El Barça, líder invicte de la competició, amb 15 punts dels 15 possibles, es veurà les cares amb el Vilafranca Capital del Vi, l’únic conjunt que ha estat capaç de vèncer el Reus Deportiu en aquesta OK Lliga.


2.- De moment, els de Ricard Muñoz han marcat 44 gols en les cinc primeres jornades de la competició, amb una mitjana de 8,8 gols per partit. Unes xifres de rècord que intentaran mantenir en aquest nou desafiament a casa.


3.- En aquest sentit, l’enfrontament permetrà veure quatre dels deu màxims golejadors de l’OK Lliga: els blaugranes Pablo Álvarez (17), Marc Torra (9) i Raül Marín (7) i el penedesenc Xavi Caldú (9).


4.- També hi haurà un duel interessant a les porteries. Gerard Camps, el jove porter del Vilafranca Capital del Vi, arriba al Palau després de signar una gran actuació davant el Reus Deportiu. Per part blaugrana, Aitor Egurrola i Sergi Fernández voldran tornar a deixar mostres de la seva enorme qualitat.


5.- Els blaugranes volen encadenar la sisena victòria consecutiva a l’OK Lliga abans d’afrontar dos desplaçaments complicats. El primer, a la pista del Lloret, un conjunt necessitat de punts, i el segon, a la pista del Porto, un dels ferms candidats a lluitar per la Lliga Europea.


6.- L’enfrontament permetrà tornar a veure el Club Patí Vilafranca a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal després de cinc anys d’absència. Els vilafranquins s’han reforçat bé per mantenir la categoria i, de moment, l’inici ha estat molt bo, amb dues victòries, dos empats i només una derrota.


7.- Ricard Muñoz i Edu Castro, primer i segon entrenador del FC Barcelona, respectivament, s’enfrontaran a un equip que tots dos han dirigit en el passat. Una motivació per a ells i una motivació per a Joan Vázquez, jugador del Vilafranca Capital del Vi format a les categories inferiors del Barça.


8.- Aquest cap de setmana, coincidint amb l’aturada de la Lliga pels compromisos internacionals, no hi ha futbol blaugrana i, a més, el Barça d’hoquei patins és l’únic equip de les quatre seccions professionals que aquest cap de setmana juga al Palau.


9.- A les 17 hores, abans del partit entre els equips sèniors, els Sub-23 del Barça i del Club Patí Vilafranca mesuraran les seves forces en un sempre atractiu duel de filials. Una bona ocasió per veure el talent dels futurs jugadors.


10.- El suport del públic sempre és clau i els jugadors i tècnics l’agraeixen sempre de manera especial. Un cop finalitzi el partit, els jugadors del Barça firmaran autògrafs i es fotografiaran amb tots els joves socis i aficionats que ho desitgin. Venir al Palau té premi.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB - VILAFRANCA::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=4006&jornada=06&lang=ca::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut