Lampe i Marcelinho coincideixen que “l’equip ha guanyat en confiança”

Lampe i Marcelinho coincideixen que “l’equip ha guanyat en confiança”

Tots dos jugadors mostren la seva felicitat per les darreres victòries Aquest Barça anota més però rep més punts també, i aquest és un aspecte a millorar, segons Huertas L’equip s'entrenarà per darrer cop abans de Bilbao aquest dissabte al migdia

Des de la derrota davant el Nanterre, el FC Barcelona ha encadenat quatre triomfs consecutius -dos a la Lliga Endesa i dos a l’Eurolliga. Això ha fet créixer la confiança d’un equip que sap que necessita temps d’acoblament per anar creixent com a grup. Així ho han expressat dos dels integrants de la primera plantilla blaugrana aquesta tarda.

Maciej Lampe i Marcelinho Huertas han explicat que les sensacions dels darrers partits són bones però que cal seguir treballant per poder continuar en aquesta línia de joc ascendent. En aquest sentit, Lampe ha estat clar: “Estem creixent”. Huertas, per la seva banda, ha parlat de la defensa sent autocrític: “El que no pot passar és que perquè anotem més el rival també anoti amb més facilitat.”

La confiança, en línia ascendent

El llindar de confiança de l’equip ha crescut en els darrers partits. Més minuts plegats, més entrenaments i més viatges estan fent que tots els jugadors es vagin coneixent millor i vagin assumint més els requeriments del cos tècnic blaugrana. Lampe és optimista: “Estem creixent. Estem treballant cada dia per millorar com a equip. Estem contents pel triomf aconseguit a Kíev, era força important.” El pivot polonès afirma: “Cada cop hi ha més confiança i el perquè el trobem en el temps que fa que treballem amb els companys. Cada cop ens estem sentint millor. Encara ens resta molt, però després de la derrota amb el Nanterre hem fet un pas endavant.”

Pel que fa a Marcelinho Huertas, el director de joc blaugrana parla de la recerca de l’equilibri: “L’equip té molts punts a les mans però no podem afluixar pel que fa a la defensa. En els darrers anys ens hem caracteritzat per deixar en baixes anotacions els rivals, i el que no pot passar és que perquè anotem més, el rival també anoti amb més facilitat. Hem de trobar aquest punt d’equilibri.”

Bilbao, una pista complicada

Malgrat que la situació esportiva dels de Biscaia no convida a l’optimisme, el cert és que al vestidor del FC Barcelona es miren amb molt de respecte un rival que està cridat a acabar la Lliga en una posició molt més bona del que està ara. Huertas, que va jugar al club de Bilbao, reconeix que Miribilla sempre és una pista complicada: “Guanyar a la pista del Bilbao no serà gens fàcil. El fet de mirar la classificació i veure que aquest equip és l’últim és una mica enganyós. Son un conjunt que, en teoria, podrien estar molt més amunt. Han perdut partits que no tocava i sí, és cert que han canviat una mica respecte d’altres anys, amb retallades pressupostàries incloses, però tots sabem com està Miribilla quan el Barça juga allà.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut