Xavi Pascual: “Hem tingut massa alts i baixos”

Xavi Pascual: “Hem tingut massa alts i baixos”

El tècnic blaugrana ha lamentat la derrota i ha destacat la poca regularitat de l’equip durant el partit “És igual el partit que hagi fet, l’important era guanyar”, ha dit Papanikolaou

El tècnic del Barça, Xavi Pascual, ha lamentat la primera derrota del conjunt blaugrana a la Lliga. Pascual ha destacat que el seu equip ha estat massa irregular: “Hem començat el partit bé, el teníem controlat, però al segon quart hem perdut el nord, no hem entès com anava el partit i hem perdut el control del joc”.

L’entrenador del Barça ha destacat el bon inici després del descans: “Al tercer quart hem tornat a sortir bé, hem agafat nou punts d’avantatge, però després del temps mort s’han tornat a posar en el partit, hem perdut la nostra oportunitat”. Finalment, ha destacat: “Amb l’empat a 67 al marcador hem encaixat un 8-0 de parcial que ha estat decisiu”.

L’aler pivot montenegrí Marko Todorovic ha valorat el partit i ha destacat el desequilibri entre el tir interior i l’exterior: “Hem abusat massa del tir de tres i no hem donat pilotes al pal baix”. Todorovic ha lamentat l’ocasió perduda, però ha assegurat que cal mirar endavant: “Havíem d’haver guanyat el partit, però ara hem de seguir treballant per guanyar el partit de Belgrad”.

Kostas Papanikolaou ha estat el millor jugador del Barça, però ell mateix ha volgut restar importància a aquest fet: “És igual el partit que hagi fet, l’important era guanyar. No he de guanyar jo, Navarro o qualsevol altre, ha de guanyar el Barça”. Papanikolaou ha estat crític amb la defensa de l’equip en moments clau i amb el bloqueig del rebot.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut