Ricard Muñoz: “A pistes com la del Lloret s’hi guanyen Lligues”

Ricard Muñoz: “A pistes com la del Lloret s’hi guanyen Lligues”

L’entrenador del Barça recorda que a Lloret no és fàcil guanyar-hi i que cal tenir el màxim respecte cap a un rival necessitat de punts

El Club Hoquei Lloret serà aquest dimarts el rival del Barça en la setena jornada de l’OK Lliga. Els de Manel Barceló han sumat menys punts dels previstos i això els fa ser més perillosos. “És una pista complicada, l’any passat només hi vam guanyar 2-3. Hem de tenir el màxim respecte per a un rival que té qualitat per fer-nos mal i que està necessitat de punts”, ha assegurat aquest dilluns Ricard Muñoz.

El tècnic del Barça ha destacat que cal anar a Lloret amb la màxima concentració i ha parlat d’un nom propi: “La plantilla del Lloret és pràcticament la mateixa que l’any passat. Raül Pelícano és possiblement el jugador més anàrquic de tots ells però és molt perillós. També tenen un bon xut exterior”.

Ja hi haurà temps de pensar en el Porto

Muñoz encara no vol sentir a parlar de l’enfrontament d’aquest dissabte a la pista del Porto, ja que considera vital anar pas a pas. “Ens hem de centrar en el duel d’aquest dimarts. A pistes com la del Lloret s’hi guanyen Lligues. Ja hi haurà temps de parlar del Porto”. Finalment, el tècnic blaugrana ha qualificat d’anecdòtica la xifra de gols marcats fins ara i dóna més importància al fet de sumar punts i tenir una mentalitat guanyadora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut