Cauen davant el líder (66-75)

Derrota del bàsquet femení blaugrana davant el Fundal Alcobendas, en un partit en què les pivots madrilenyes van decidir

Malgrat acostar-se fins a sis punts a un minut del final, el Barça-CBS va perdre davant el Fundal Alcobendas. Les pivots del CB Alcobendas trenquen les opcions de les catalanes enmig d'un Joan Carles Navarro esperonant la reacció de l’equip de Tito Sobrín.

El líder és molt líder

El CB Alcobendas, líder de la categoria, va presentar al Palau la seva candidatura a estar en els llocs de privilegi de la Lliga amb dos pivots, Aitana Cuevas i Irene Salgado, espectaculars en el seu joc interior (42 punts entre les dues).

A l'inici del partit, els triples de Gala Mestres (21 punts) van mantenir les blaugranes dins del partit a falta de tres minuts per al primer quart, que acabaria amb 14 a 23 per a les visitants. Al segon quart Bellido semblava controlar la pivot de Madrid, i arribarien al descans amb -8 (31- 39).

Sense completar la remuntada

L'inici del tercer quart, amb moltes imprecisions en les passades i seleccions de tirs poc afortunades, va desequilibrar el partit a favor del CB Alcobendas (31 - 48). Es va arribar al darrer quart amb 39-52.

Però les blaugranes no van cedir i van ajustar de nou el marcador, 64 -70, a falta d'un minut. El Palau Municipal, amb un gran ambient, va empènyer de valent les del Baix Llobregat, però no va poder ser. El CB Alcobendas va saber resoldre bé en els moments decisius.