Navarro:

Navarro: "Tenim marge de millora"

El capità Juan Carlos Navarro ha assegurat que, tot i la derrota contra el Bilbao Basket, l'equip té “temps per reaccionar” “No em trobo com m’agradaria”, ha reconegut el de Sant Feliu de Llobregat respecte a la seva recuperació

“Tenim marge de millora. S’ha fet un gran equip però hi ha molta gent nova i ens hem de conjuntar”. Així ha explicat Juan Carlos Navarro el moment actual del FC Barcelona de bàsquet. “La gent que fa més temps que és a l’equip també ha de millorar; s’ajunta tot”, ha afegit aquest dilluns el capità blaugrana en un acte promocional en què també ha participat el futbolista Jordi Alba.

“La gent que fa més temps que és a l’equip també ha de millorar; s’ajunta tot”

“Havíem aconseguit una ratxa de victòries que s’ha truncat a Bilbao, però això és esport i tenim temps per reaccionar”, ha dit Navarro respecte a la derrota d’aquest diumenge davant el Bilbao Basket (80-72).

Navarro, després de l’operació de l’estiu, s’ha anat incorporant de mica en mica a la dinàmica de Xavi Pascual. “No em trobo com m’agradaria”, ha assegurat el de Sant Feliu de Llobregat, però també ha reconegut que “a nivell de càrregues d’entrenament i partits” estan portant “la mateixa línia, que és bona”.

“La setmana abans del CSKA em vaig trobar fenomenal i vaig poder acabar tots els entrenaments”

“Després de no haver entrenat molt a l’estiu ni suar al principi de temporada, era bo jugar minuts per incorporar-se a l’equip”, ha comentat, tot destacant que encara ha de “millorar” i que té “alguna molèstia al peu”. “La setmana abans del CSKA em vaig trobar fenomenal i vaig poder acabar tots els entrenaments”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut