Torras, Gabriel i Wilde, els jugadors amb més experiència a la UEFA Futsal Cup

Torras, Gabriel i Wilde, els jugadors amb més experiència a la UEFA Futsal Cup

Tots els jugadors del Barça Alusport compten amb experiència a la UEFA Futsal Cup. El Club porta tres temporades consecutives entre els millors. Abans de jugar amb el Barça, només tres jugadors tenien experiència

El Barça Alusport va aconseguir el màxim títol continental la temporada 2011/12 en proclamar-se campió de la UEFA Futsal Cup a la Final a Quatre a Lleida en la seva primera participació en aquesta competició. Els de Carmona van ser els justos campions després de passar la Main Round de manera excepcional i repetir l’èxit a l’Elite Round.

Per a la majoria de jugadors era la primera vegada que jugaven a la màxima competició europea de clubs de futbol sala. Els únics components del planter que ja sabien el que era jugar la Copa d’Europa eren Jordi Torras, Gabriel i Wilde.

Jordi Torras havia participat en dues ocasions a la competició amb l’Inter Movistar. La temporada 2008/09 va proclamar-se campió d’Europa al guanyar al Viz Sinara a la final de la Final a Quatre. Un any després, la temporada 2009/10, Torras i el seu equip van tornar a jugar la final. En aquella ocasió, els madrilenys van caure a Portugal contra el Benfica.

Gabriel havia coincidit amb Torras a l’Inter Movistar. El brasiler, a més de jugar les dues finals esmentades amb l’actual capità del Barça Alusport, havia participat en tres edicions més. El 2004/05 l’equip va caure a semifinals. El 2005/06 els madrilenys van proclamar-se campions d’Europa en una final a doble partit davant del Dynamo en terres russes. Un any més tard, l’equip es va tornar a trobar amb el mateix equip. En aquesta ocasió, els russos van vèncer i van privar el brasiler de repetir títol europeu.

El pivot Wilde també tenia experiència abans d’arribar al Barça Alusport. Amb ElPozo Múrcia van quedar tercers a la Final a Quatre disputada a Múrcia la campanya 2006/07. Un any més tard van perdre als penals davant del Viz Sinara rus a la Final a Quatre disputada a Rússia. La temporada 2009/10 els murcians van caure a l’Elite Round i no van poder optar a repetir presència a la Final a Quatre.

Tots ells van guanyar l’edició del 2011-12 amb el Barça Alusport. L’any passat, després de classificar-se brillantment a l’Elite Round, van perdre el partit de semifinals davant del Kairat Almaty i es van haver de conformar amb el tercer lloc. Aquesta temporada, volen repetir l’èxit aconseguit ara fa dos anys. Dimecres comença el camí per tornar a fer somiar a tots els barcelonistes amants del futbol sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut