Derrota dolorosa (2-6)

L’hoquei gel blaugrana suma la segona derrota consecutiva en un enfrontament en què van anar al darrere en el marcador durant tot el partit

El derbi de l’hoquei gel català entre el FC Barcelona i el CH Puigcerdà va ser per als ceretans. Els blaugranes no van tenir opcions davant els de la Cerdanya i van veure esvair-se el segon lloc a la Lliga.

Puigcerdà marca d’inici

El partit va començar amb un gol molt matiner dels ceretans que va impedir que els culers se'n refessin. Al cap de tres minuts els blaugranes ja perdien 0-2.

El matx era d’anades i tornades de tots dos equips amb ocasions clares per als dos. En aquell moment els porters agafaven la importància del partit fins que a la meitat del període el Puigcerdà va anotar el tercer i deixava els culers molt tocats.

Durant els altres deu minuts no hi va haver accions destacades i els barcelonistes marxaven amb les idees poc clares al vestidor.

Continua la dinàmica

A la represa els culers tenien les ocasions més clares del partit fins que al minut 13:54 el Puigcerdà els posava les coses molt difícils i difuminava totes les oportunitats. Dos minuts després el golejador del Puigcerdà Jan Simko anotava el 0-5. Es preveia una golejada històrica.

L'últim terç començava sense gaires ingredients per a un derbi, però els blaugranes volien caure amb el cap ben alt i anotant algun gol. Al minut 9:50 Marc Ribas marcava l’1-5 i donava aire a uns culers amb molta mala sort davant la porteria.

Reacció sense recompensa

Al cap de tres minuts el jove jugador culer Oriol Rubio, de tan sols 16 anys, anotava el seu primer gol amb el primer equip i el segon per als blaugranes. El partit es va posar 2-5, i recordava la remuntada que havien fet unes setmanes abans els culers a casa del Puigcerdà.

Però un altre cop el Puigcerdà esvaïa les mínimes opcions que tenien els blaugranes en marcar el 2-6. D'aquesta manera els culers es despengen de la segona plaça i la setmana que ve jugaran contra el Txuri Urdin per la tercera posició.