Els rivals del Barça Alusport, un a un

Els rivals del Barça Alusport, un a un

El conjunt blaugrana es juga el pas a la Final a Quatre amb el Lokomotiv Charkov ucraïnès, el Targu-Mures romanès i l’Era-Pack txec

L’equip blaugrana es jugarà el pas a la Final a Quatre per tercer any consecutiu si guanya aquesta ronda de la UEFA Futsal Cup. Els rivals d’aquest any són el Lokomotiv Charkov ucraïnès, el Targu-Mures romanès i l’Era-Pack txec.

Lokomotiv Khàrkiv:

Aquest equip és la base de la selecció d’Ucraïna. És un conjunt molt dur en defensa, tal com van demostrar aquesta pretemporada quan els homes de Marc Carmona van jugar un partit de preparació al Palau. En aquella ocasió, els blaugranes van vèncer però el matx demà no tindrà res a veure amb aquell. Els ucraïnesos generen moltes ocasions en atac i són perillosos. Els jugadors més destacats són el pivot esquerrà Mykola Bilotserkivets, l’ala Dmytro Sorokin i l’universal Vitaliy Kiselyov.

Targu-Mures:

Com passa amb el Lokomotiv, el conjunt romanès també és la base de la selecció del seu país. És un equip que està acostumat a jugar aquesta ronda de la UEFA Futsal Cup i té jugadors amb experiència. L’equip ha estat entrenat durant diverses temporades per entrenadors espanyols, tot i que en l’actualitat no. Dominen excel·lentment les situacions de porter-jugador i són molt perillosos en aquest apartat del joc. Els seus jugadors més importants són l’aler Mimi Stoica, el també aler Florin Ignat i el pivot Gherman Cosmin.

Era-Pack:

El conjunt local és l’equip amb qui els de Marc Carmona tancaran aquesta ronda. Són un equip perillós i un clàssic en aquesta ronda. Mantenen el bloc de temporades passades i a més s’han reforçat amb dos brasilers més com són Dentinho i Felipe. Estan entrenats per l’hispano-brasiler Daniel, que va ser el tècnic de l’Inter Movistar ara fa dues temporades. Els jugadors que s’han de tenir en compte són Lukas Resetar, considerat el millor jugador txec, i els brasilers Dentinho i Max.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut