Sis victòries per a l’hoquei formatiu del Barça

Sis victòries per a l’hoquei formatiu del Barça

El filial blaugrana ha golejat el Santa Maria del Pilar (10-3) i ja és líder en solitari de Primera Divisió La resta dels equips base van resoldre els seus respectius duels amb golejades

Sis partits i sis victòries. Aquest és el resultat dels darrers enfrontaments de l’hoquei formatiu del FC Barcelona, que està vivint un tram inicial de temporada amb resultats d’allò més positius. El filial segueix intractable a Primera Divisió i el diumenge va golejar el Santa Maria del Pilar (10-3), amb gols de David Martínez (4), Pol Macià (3), Adrià Salvadó (2), Ignacio Alabart i Jordi Gabarra. Gràcies a la derrota de l’Alcoi davant l’Arenys de Munt, el Barça B lidera en solitari la classificació de la segona categoria de l’hoquei estatal.

A la Lliga ACHP sub-23, els blaugranes han tingut el mateix ritme que el primer equip i han guanyat a Vilafranca i Lloret amb certa comoditat. Contra els de l’Alt Penedès, el Barça va guanyar 6-2. Davant els selvatans, aquest dimarts, el resultat va ser d'1 a 4.

Victòries i golejades

El júnior també és líder del seu grup després d’haver guanyat els dos darrers partits. El dimecres 13 de novembre van superar el Mataró (3-12) amb dianes d’Ignasi López, Adrià Salvadó (3), Ignacio Alabart, Joan Farnés i Nil Roca. El dissabte 16 també van golejar el Caldes de Montbui (9-3) gràcies a l’encert d’Ignasi López (4), Marc Palazón (2), Oriol Garcia (2) i Adrià Salvadó.

Els dos equips més joves de l’hoquei formatiu també van acabar els seus respectius duels amb victòries. El juvenil va superar el Noia 2 a 7 amb gols de Gerard Miquel (2), Joan Galbas, Nil Roca, Sergi Llorca, Marc Palazón i Joan Leal mentre que l’Infantil va guanyar el Congrés (7-1). Els golejadors van ser Pablo Nájera (3), Dídac Llobet (2) i Aleix Borregán (2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut