Xavi Pascual: “El bàsquet que es viu a Belgrad és especial”

Xavi Pascual: “El bàsquet que es viu a Belgrad és especial”

El FC Barcelona viatja a Belgrad per enfrontar-se aquest dijous al Partizan en la sisena jornada d’Eurolliga És la tercera de les quatre sortides consecutives de l’equip en dues setmanes entre competició domèstica i europea

La secció de bàsquet afrontarà aquest dijous (20.45 hores, Esport3) una de les sortides més difícils de tota la temporada. S’enfrontarà al Partizan de Belgrad amb els serbis necessitats de victòries, ja que tan sols han aconseguit una victòria en cinc partits.

El Pionir, una pista complicada

Visitar el Pionir de Belgrad és gaudir d’un dels ambients més intensos d’Europa. Xavi Pascual el defineix com “especial”. “És una pista on els que estimem més el bàsquet gaudim per l’ambient”, afegeix, però alerta que també té “moltíssima dificultat” guanyar-hi.

Pascual té clar que serà un partit que exigirà als blaugranes “una demostració de caràcter i de saber estar”. “Quan jugues allà –afegeix- moltes vegades reflecteix quina és la teva situació real en relació amb la capacitat de jugar fora de casa i amb ambients hostils”.

El Partizan, un equip potent que es motiva a casa

Tot i la lesió d’un referent a la plantilla com Leo Westermann, la joventut i la potència de l’equip serbi preocupen l’entrenador blaugrana: “Físicament són joves i tenen dos o tres jugadors que anoten molts punts”. Pascual també ha destacat “la seva energia i el seu poder de rebot” i ha remarcat la necessitat de l’equip de millorar en el rebot defensiu per controlar millor el partit.

Lorbek viatja

Erazem Lorbek és la novetat en l’expedició blaugrana a Belgrad. Pascual l’ha fet viatjar perquè no perdi ritme: “Comença la recta final de la seva recuperació i viatja amb l’equip per no perdre’s cap entrenament".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut