El CH Lloret – Barça, en dos minuts

La setena victòria dels de Ricard Muñoz en aquesta OK Lliga, resumida en dos minuts

Tres punts més al sarró. El Barça d’hoquei patins encadena la setena victòria consecutiva en aquesta OK Lliga i ja s’enfila fins al 21 punts dels 21 possibles. Aquest dimarts, els de Ricard Muñoz van superar el CH Lloret a domicili (2-6), amb gols de Sergi Panadero (2), Pablo Álvarez, Marc Torra, Xavi Barroso i Marc Gual. Els blaugranes són els líders en solitari de l’OK Lliga. El pròxim compromís serà aquest dissabte a la tarda a la pista del Porto, un dels grans candidats a ser a la Final Four de la Lliga Europea. Un bon test per comprovar l’estat de forma davant un dels conjunts amb més potencial d’Europa.

25 partits sense perdre

Amb el triomf d’aquest dimarts, Ricard Muñoz acumula 25 partits oficials sense perdre al capdavant de la banqueta blaugrana. El curs passat, des que es va fer càrrec de l’equip, va sumar 11 partits d’OK Lliga i quatre de Lliga Europea sense conèixer la derrota (el Benfica va eliminar el Barça als penals). Aquesta temporada, ha dirigit els dos de la Supercopa, set a l’OK Lliga i un a la Lliga Europea.