El Barça Alusport vol sumar avui la primera victòria i començar amb bon peu la UEFA Elite Round

El Barça Alusport vol sumar avui la primera victòria i començar amb bon peu la UEFA Elite Round

El Barça Alusport jugarà avui a partir de les 15.30 h el primer partit de la UEFA Elite Round davant del campió ucraïnès Lokomotiv Khàrkiv

Els jugadors entrenats per Marc Carmona volen començar amb bon peu el primer partit de l’Elite Round i saben la importància del primer partit per no haver de patir a última hora. Les dues vegades que han jugat aquesta fase, els blaugranes van començar amb dues victòries contundents. A la temporada 2011/12 van vèncer per 6-0 a l’Era-Pack Chudrim i l’any passat van aconseguir la pallissa més gran de la història del Barça en competició europea en vèncer per 18-0 el MNK Split.

El tècnic català ha mirat de conscienciar els seus jugadors del partit davant dels ucraïnesos. Aquesta pretemporada ja van jugar al Palau un partit de preparació i coneixen les virtuts del rival d’avui. Són durs en defensa i aprofiten molt bé les oportunitats en atac que creen. És per això que serà important minimitzar les errades per tal d’evitar contraatacs.

La major experiència internacional dels jugadors blaugrana hauria de servir per poder vèncer en el primer enfrontament europeu de la temporada però la suposada superioritat s’haurà de demostrar a la pista. L’equip està força conscienciat de la importància del partit davant del Lokomotiv Khàrkiv i volen seguir l’estela de les edicions anteriors quan van començar guanyant els seus partits d’estrena.

Els ucraïnesos han estat els últims a arribar a Perdubice. Van fer-ho ahir al vespre mentre que els culers van fer-ho els primers i van arribar a la República Txeca dilluns. Carmona ha volgut concentrar els seus jugadors un dia abans de l’habitual per mirar d’aïllar-los i obtenir obtenir la màxima concentració possible de tot l’equip.

El repte és arribar a la Final a Quatre com les dues anteriors temporades. I el FC Barcelona Alusport sap quin és el camí. Començar guanyant avui i sumar totes les victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut