Barça-Granada: Sol·licitud d'entrades per a menors de 8 anys

Barça-Granada: Sol·licitud d'entrades per a menors de 8 anys

Per al partit contra el Granada, el Club recomana als socis que vulguin assistir al Camp Nou amb un menor de 8 anys que facin la sol·licitud per internet abans de divendres

De cara al pròxim partit de Lliga, que es disputarà aquest dissabte, a les 16 hores al Camp Nou, entre el FC Barcelona i el Granada CF, el Club recomana que, per tal de minimitzar les cues abans d’aquest partit, els socis que vulguin accedir a l’Estadi acompanyats d’un menor de 8 anys facin la sol·licitud per internet abans de divendres a les 16 hores a través del web del fcbarcelona.cat.

Tenint en compte que per aquest partit es preveu un alt aforament, el Club garanteix un mínim de 3.000 localitats destinades al projecte 'Nens al Camp Nou'que s’assignaran per ordre de sol·licitud. En cas que dissabte encara quedin invitacions disponibles, s’obriran 20 taquilles destinades al repartiment d’aquestes entrades fins que s’exhaureixin.

Recordem que aquesta entrada infantil és gratuïta per als socis menors de 8 anys del FC Barcelona o bé els fills o néts de socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut