Nikola Karabatic i Kiril Lazarov, fitxatges amb gol

Nikola Karabatic i Kiril Lazarov, fitxatges amb gol

Dues de les incorporacions de l’handbol blaugrana són els màxims golejadors a la Lliga i la Champions del FC Barcelona

Nikola Karabatic i Kiril Lazarov van arribar aquest estiu a Barcelona. Els dos jugadors de la primera línia de l’handbol blaugrana s’han adaptat plenament al joc de l’equip en els poc mesos que fa que són a Barcelona i ho demostren amb encert ofensiu. Karabatic és el màxim golejador del Barça a la Lliga i Lazarov és el màxim golejador del FC Barcelona a la Champions.

Karabatic, màxim golejador blaugrana a l’Asobal

Nikola Karabatic és el jugador del FC Barcelona que més gols ha fet en les 11 jornades disputades de la Lliga Asobal. 52 gols en 11 partits són els registres golejadors que presenta el francès en les seves primeres passes com a blaugrana.

La millor anotació individual de Karabatic a la Lliga ha estat de set gols. Quatre rivals, Anaitasuna, Puente Genil, Ademar i Cangas, han vist com Karabatic els marcava set gols en els respectius enfrontaments.

A la Champions, Karabatic és el tercer màxim golejador blaugrana, amb 25 gols. També han estat set gols el rècord de Nikola Karabatic, en un partit de Champions d’aquesta temporada, i els va fer davant el Metalurg al Palau Blaugrana.

Lazarov, gols a Europa

32 són els gols que ha marcat Kiril Lazarov a la VELUX EHF Champions League vestint la samarreta blaugrana.

El lateral macedoni és el màxim realitzador blaugrana a l’actual edició de la màxima competició europea de clubs i es situa entre els capdavanters de la taula de golejadors de la competició.

Lazarov va realitzar la seva millor marca anotadora davant el Metalurg, amb nou gols al seu compte particular. A la Lliga Asobal, Lazarov ha marcat 32 gols.

Rutenka, a l’estela

Siarhei Rutenka se situa en segon lloc dels golejadors blaugrana en Lliga i Champions. El bielorús ha marcat 49 gols a l’Asobal i 27 a la Champions. Rutenka ha disputat un partit menys a Lliga a causa d’unes molèsties a l’esquena.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut