Els equips del futbol formatiu han visitat el monestir de Montserrat

Els equips del futbol formatiu han visitat el monestir de Montserrat

Els disset equips del futbol formatiu blaugrana han visitat el Monestir de Montserrat aquest dimecres Uns 300 joves jugadors han fet la tradicional ofrena floral acompanyats del directiu responsable, Jordi Mestre, que ha recordat Tito Vilanova

El futbol formatiu del FC Barcelona ha pujat fins al Monestir de Montserrat aquest dimecres en la tradicional ofrena floral. L’acte, que ha estat encapçalat pel directiu Jordi Mestre i els responsables Guillermo Amor i Albert Puig, ha comptat amb la presència del voltant de 300 nois i noies del futbol formatiu blaugrana (17 equips masculins i tres de femenins).

L’objectiu d’aquesta pujada a Montserrat, la primera de les quals va tenir lloc a l’inici de la temporada 2010/2011, és oferir a la Mare de Déu l’any esportiu, a més de donar a conèixer Montserrat als nens i nenes de la base. “El futbol formatiu i l’Escolania compartim molts valors com a persones, que és el que treballem cada dia. Per a nosaltres és un acte molt entranyable. Així veiem que hi ha altres grups que s’han d’esforçar cada dia i així es veuen reflectits en l’Escolania”, ha manifestat Mestre.

El seu discurs ha estat molt emotiu: “És el quart any que venim i hem vingut a demanar una bona salut als nostres jugadors, i que no es lesionin. Aquest any també hem tingut un record molt especial per al nostre exentrenador Tito Vilanova”.

Tarda d’actes

Els joves jugadors han arribat a les 19.30 hores al Monestir, i el G. Efrem de Montellà els ha donat la benvinguda. Posteriorment, el directiu Jordi Mestre s’ha dirigit als presents amb unes paraules i s’ha fet l’ofrena floral per part dels nens més petits en representació de tot el col·lectiu. El FC Barcelona també ha regalat a l’Escolania la segona equipació signada pels jugadors del primer equip. Després l’Escolania ha cantat la peça 'The Lord Bless You and Keep You', de John Rutter, i el 'Virolai'.

Per finalitzar l’acte el G. Efrem de Montellà ha fet una pregària i aquells que han volgut han pujat fins al cambril de la Mare de Déu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut