Els blaugranes juguen avui el segon partit amb la intenció de sumar la segona victòria

Els blaugranes juguen avui el segon partit amb la intenció de sumar la segona victòria

Després de la convincent victòria davant dels ucraïnesos ahir, el Barça Alusport mirarà de guanyar el segon partit a la UEFA Elite Round.

El Barça Alusport jugarà avui dijous a partir de les 17.30 h el segon partit de la UEFA Elite Round davant del Targu Mures romanès. Els romanesos van perdre ahir per un contundent resultat de 9-1 davant de l’equip local de l’Era-Pack.

Els blaugranes tenen la consigna, per part del tècnic del Barça Alusport, Marc Carmona, de no confiar-se. El resultat del primer partit pot considerar-se enganyós per la contundència del marcador. El fet que els romanesos haguessin de jugar bona part de la primera part i gairebé la totalitat de la segona amb el porter-jugador va facilitar que els txecs marquessin els nou gols.

Els jugadors culers van fer un bon partit ahir malgrat que van començar perdent per 0-1. Van mantenir la tranquil·litat i van seguir jugant com tenien previst. El joc d’estratègia va ser clau per fer la remuntada i avui podria tornar a succeir el mateix. Al Targu Mures li agrada jugar amb el porter-jugador, i, si es dóna aquesta circumstància del joc, els catalans podrien aprofitar-la per fer gols.

Ari Santos comentava ahir tot just acabat el partit que han de seguir “en la mateixa línia d’avui, jugant amb paciència i amb ganes de guanyar”. Per la seva banda, el porter Paco Sedano va afirmar que esperen “un equip molt motivat”. “Sortirem amb moltes ganes –va afegir– després de la derrota d’ahir. Sabem que serà un partit difícil”.

L’equip vol aconseguir la segona victòria i fer el màxim nombre de gols possible. Si el conjunt local de l’Era-Pack guanyés avui, el ‘goal average’ podria ser un dels factors que s’haurien de tenir en compte. Els blaugranes han vingut a la República Txeca amb la mentalitat i la idea de vèncer en els tres partits d’aquesta fase, però són conscients que no serà gens fàcil. L’objectiu de sumar els tres punts d’aquest tarda és l’únic en què pensen els culers en aquests moments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut