Com està la Champions d’handbol

Com està la Champions d’handbol

A l’inici de la segona volta, analitzem la situació de la VELUX EHF Champions i el paper del FC Barcelona

Dissabte a les 12.15 h, al Palau Blaugrana i davant el Dinamo de Minsk, el Barça d’handbol arrenca la segona volta de la primera fase de la màxima competició de l’handbol europeu de clubs. Els blaugranes són líders en solitari del grup i cercaran consolidar aquesta posició que dóna el partit de tornada a casa a les eliminatòries prèvies a la Final a Quatre.

Líders en solitari

El FC Barcelona d’handbol ocupa el primer lloc del Grup C de Champions d’handbol amb 9 punts. Quatre triomfs i un empat, a la jornada inicial a la pista del Vardar, donen el liderat als blaugranes.

Un liderat fet amb triomfs significatius com el de la pista del PSG per 29 a 33, el triomf amb més gols d’aquesta edició de la Champions, 45 davant el Wacker Thun, o els contundents triomfs a casa davant el Metalurg i a la pista del Dinamo Minsk.

Ara els blaugranes tenen dos partits seguits a casa, el Dinamo Minsk i el Vardar, i no serà fins al febrer, en el moment de reprendre la competició, que viatjaran a Suïssa, rebran el PSG Handball i viatjaran a Macedònia per concloure la fase de grups.

La resta de grups

En el Grup A, el Veszprém de l’exblaugrana Laszlo Nagy domina la classificació amb 5 triomfs i és el clar candidat a finalitzar primer de grup. El Rhein Neckar Lowen, el Celje, el Zagreb i el Zaporozhye lluiten per les places que donen accés als vuitens.

La igualtat presideix la part alta del Grup B. Kiel, Kielce i KIF, amb l’exblaugrana Albert Rocas a les seves files, lluiten per ser primers de grups. El Wisla Plock, entrenat per l’extècnic del Barça Manolo Cadenas, i el Porto lluiten per assolir la quarta plaça.

L’Hamburg també està invicte en el Grup D. Els alemanys del nord superen els seus veïns de Flensburg per tres punts. L’Aalborg danès segueix l’estela del Flensburg i el Naturhouse La Rioja lluita amb el Gorenje per assolir la darrera plaça que dóna accés a la fase següent de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut