El Barça Alusport ha fet 101 gols a la màxima competició europea

El Barça Alusport ha fet 101 gols a la màxima competició europea

Els blaugranes van aconseguir ahir una victòria importantíssima per mirar de classificar-se per a la Final a Quatre. A més, van fer-ho amb una golejada

El Barça Alusport va aconseguir ahir una golejada que li permet apropar-se molt a la classificació per a la tercera Final a Quatre consecutiva. Els 10 gols marcats són el tercer millor registre anotador de la història de la secció a la UEFA Cup després dels 18 gols que els blaugranes van aconseguir davant de l'MNK Split la temporada passada a l’Elite Round i dels 12 fets al Nikars Riga a la Main Round del curs 2011/12.

Fins a 12 jugadors han arribat a marcar un gol en un partit, a més de rebre dos gols en pròpia porta, l’últim contra el Lokomotiv per part de Kameko. Un total de 101 gols en 15 partits, que suposa una mitjana de 6,73 gols per partit. Wilde, amb els quatre gols anotats ahir, es posiciona com el màxim golejador del Barça Alusport a la màxima competició europea de clubs, amb 15. El segueixen Jordi Torras i Igor, amb 13 cadascun. En quarta posició es troba Lin, que ha aconseguit foradar la xarxa rival en 11 partits.

Només dos jugadors han materialitzat quatre gols en un mateix partit. L’últim, Wilde, al partit davant del Targu Mures romanès. La primera vegada que va succeir va ser Igor, la temporada passada, davant de l'MNK Split a l’Elite Round. De hat-tricks se n’han aconseguit tres en aquests 15 partits. Lin va aconseguir-ne un a la Main Round del 2011/12 davant del Leotar Trebinje; Javi Rodríguez, davant de l’Era-Pack Chudrim a l’Elite Round del mateix any, i l’últim de fer-ne un va ser Sergio Lozano, en el mateix partit en què Igor va fer els quatre gols a l’MNK Split.

Curiosament, el pivot Fernandao va ser el primer jugador del Barça Alusport que va aconseguir un gol a la UEFA Futsal Cup. Ell va ser l’encarregat de fer el 100. Per la seva banda, Jordi Torras va fer els gols 25, 50 i 75 a la història del Club a la màxima competició europea de clubs.

A més, en els quinze partits disputats a la UEFA Futsal Cup, els homes dirigits per Marc Carmona només han encaixat 14 gols i han deixat la seva porteria a zero en sis ocasions. El partit en què van rebre més gols va ser a les semifinals de la Final a Quatre de la temporada passada davant del Kairat Almaty, quan els porters blaugrana van recollir la pilota de la xarxa fins a quatre vegades. De fet, aquest ha estat l’únic partit perdut pels blaugranes a la competició, en què acumulen un balanç de 13 victòries, una derrota i un empat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut