Eusebio: “Hem de ser descarats i intensos”

Eusebio: “Hem de ser descarats i intensos”

El Barça B ha fet l’últim entrenament abans del partit d’aquest dissabte (18.30 hores) davant la UD Las Palmas Babunski i Sergi Gómez són les novetats de la llista de convocats en què no estan inclosos Adama i Dongou, ja que aniran amb el primer equip

[[DES_1]]El Barça B ha fet l’última sessió preparatòria abans d’enfrontar-se aquest dissabte a la UD Las Palmas al Mini (18.30 hores, Esport3). Aquest partit serà especial, ja que es jugarà després que el primer equip jugui davant el Granada (16 hores).

“És una bona oportunitat perquè la gent que vingui al Camp Nou continuï la festa amb nosaltres i que puguin veure una victòria del filial. Estarem encantats de rebre’ls. Serà un gran suport per als joves jugadors. És un bon moment perquè la gent pugui veure el futur del Club. Segur que alguns nois molt aviat estaran a l’altra banda del carrer”, ha explicat Eusebio a la prèvia.

[[DES_2]]El filial va oferir una bona imatge a Girona i es va emportar tres punts d’or que el van treure dels llocs de descens de la classificació. Els blaugranes han preparat la setmana amb aquesta motivació que donen els punts fruit de fer les coses bé.

“Hem d’insistir en la pressió i la intensitat que tan bons resultats ens va donar a principis de temporada i que vam fer a Girona. Volem estar al camp contrari, junts per a la pressió, i quan tinguem la pilota demostrar que tenim qualitat per portar el control del partit”, ha comentat el preparador blaugrana.

Las Palmas, rival d’entitat

El proper rival, la UD Las Palmas, arriba al Mini amb bones sensacions i ocupant la cinquena plaça de la classificació. El seu entrenador, Sergio Lobera, és un vell conegut del futbol formatiu blaugrana.

“Sergio Lobera ha demostrat adaptar-se a altres variants que li estan donant bons resultats. La UD Las Palmas té jugadors de molta qualitat. Valerón és un geni que encara està donant lliçons, i altres jugadors de Primera com Apoño o Massoud. Els hem de tenir molt de respecte, però hem de ser descarats i intensos per aconseguir una victòria que ens aniria molt bé”, ha analitzat l’entrenador de La Seca.

Babunski i Sergi Gómez, novetats

A la convocatòria feta pública aquest divendres han entrat com a novetats respecte de Girona Babunski i Sergi Gómez, després d’haver jugat amb les seleccions de Macedònia i Espanya Sub-21. Per la seva banda, Dongou i Adama han anat convocats amb el primer equip i Joan Román tampoc ha entrat per precaució.

“Dongou i Adama són una molt bona notícia, ja que per això treballem. Nosaltres estem encantats i ells estan molt il·lusionats d’anar amb el primer equip. Això ens obre la possibilitat que altres companys puguin jugar. Tenim una plantilla molt equilibrada. Volem aconseguir que tots els jugadors tinguin un rendiment igualat”, ha conclòs Eusebio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut