Sandro Ramírez signa la renovació

Sandro Ramírez signa la renovació

El davanter canari ha signat la renovació per a tres temporades més amb opció a una més La clàusula de rescissió és de 12 milions d’euros en el cas d’estar amb el Barça B, i de 35 milions d’euros si arriba a ser jugador del primer equip

El jugador del Barça B Sandro Ramírez ha signat l’ampliació del seu contracte amb el Club, que finalitzava el 30 de juny del 2014, fins al 30 de juny del 2017, amb opció a una temporada més. La clàusula de rescissió és de 12 milions d’euros, en el cas d’estar amb el Barça B, i de 35 milions d’euros, si arriba a ser jugador del primer equip.

El directiu Jordi Mestre ha assistit a l’acte de signatura de Sandro Ramírez a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Satisfacció per seguir de blaugrana

Un cop ha signat la renovació Sandro s’ha mostrat “molt content”. “És un gran pas per a mi i espero que valgui la pena”, ha afirmat. I ha volgut agrair al Club el suport rebut durant aquest temps. Amb tot, el jugador ha reconegut que aquest nou pas dins el món professional del futbol fa que sigui un dels moments més difícils de la seva carrera, “però amb treball i humilitat s’arriba a aconseguit tot”, ha assegurat.

Davanter de recorregut

Sandro ha participat en deu partits en la seva primera temporada al Barça B i ha aconseguit materialitzar dos gols. El davanter va arribar al Cadet B del Barça després de jugar al Las Palmas de Gran Canària.

Al planter blaugrana s’ha caracteritzat per ser un dels màxim golejadors a les categories inferiors i aconseguir bons registres de gols. A més, sempre ha estat una peça clau en els equips en què ha jugat. El canari és un davanter centre amb molta mobilitat, qualitat tècnica i gol. Sandro ha destacat al futbol formatiu blaugrana pel seu olfacte golejador, que li ha permès arribar al Barça B la temporada 2013/14 després de quallar un gran Europeu sub-19 amb la selecció espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut