Raúl Entrerríos: “Tinc ganes de jugar aquest partit”

Raúl Entrerríos: “Tinc ganes de jugar aquest partit”

El central blaugrana, que torna a casa, i Xavi Pascual, valoren el partit de dimarts a la pista de Juanfersa Grupo Fegar de Gijón

Dimarts a les 20.30 h al Pabellón de la Guía de Gijón, Juanfersa Grupo Fegar i FC Barcelona d’handbol jugaran la jornada 12 de la Lliga Asobal. Serà el primer partit entre ambdós clubs a la màxima competició estatal i un partit especial per a Entrerríos, que torna a la seva ciutat natal.

Dia especial

Pel central del Barça d’handbol, Raúl Entrerríos és un dia marcat en vermell en el calendari: “És el lloc d’on he sortit, és el pavelló on jugava i tornar després de 13 anys sempre és especial. Tenir davant companys, amics, la família a la grada… Tinc ganes d’aquest partit”.

“El Gijón Jovellanos és un equip jove, que s’està fent amb la mateixa idea de quan jo era al Gijón Balonmano. Són joves jugadors i ho estant fent molt bé davant equips superiors”, explicava Entrerríos.

Mantenir el ritme

Xavi Pascual ha definit l’actuació del Gijón, durant aquesta primera temporada a l’Asobal, com: “Una gran temporada, ha guanyat força partits, està jugant bé i confia en el que fa. Tenen un estat anímic important, en el primer any Asobal. Defensa 6 a 0 y amb capacitat de llançament des del lateral esquerre”.

“Seguim amb el nostre plantejament habitual: que tothom pugui participar del joc, que podem posar a la pista un ritme important”, són les claus que Pascual ha destacat per al partit davant el Juanfersa Grupo Fegar.

Pascual és coneixedor que per ells és “un partit important i en especial pel retorn de Raúl Entrerríos”. “Nosaltres –afegeix- hem d’estar centrats en les nostres coses per sumar dos punts més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut