Local

Primera visita del Barça d’handbol a l’Asobal, a Gijón

Els blaugranes juguen el primer partit, en Lliga Asobal, a Gijón davant el Juanfersa Grupo Fegar

Dimarts a les 20.30 h, el Juanfersa Grupo Fegar i el FC Barcelona d’handbol jugaran el seu primer enfrontament a la Lliga Asobal. Per primera vegada el Barça d’handbol s’enfronta al Gijón Jovellanos a l’Asobal, que viu la seva primera temporada a la màxima competició estatal.

Seguir com sempre

El Barça d’handbol afronta el partit de Gijón com a líder invicte de la Lliga Asobal 2013/14, després d’11 jornades. Els blaugranes tenen l’objectiu de seguir imbatuts i de sumar dos punts que els consolidin al capdamunt de la taula classificatòria.

Les claus les apuntava el mateix Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona d’handbol, a la prèvia davant els mitjans: “Seguim amb el nostre plantejament habitual: que tothom pugui participar del joc i que podem posar a la pista un ritme important”, declarava Pasqui, en resposta a com afrontava el partit de dimarts.

Per a aquest partit Pascual ha convocat David Balaguer, en substitució de Joan Saubich. Un partit que serà molt especial per a l’asturià del FC Barcelona, Raúl Entrerríos. El central blaugrana retorna a la ciutat que el va veure néixer i on va créixer en el món de l’handbol.

Revelació de la temporada

El Juanfersa Grupo Fegar viu la primera temporada en Lliga Asobal, després d’assolir l’ascens el curs passat. En aquella temporada els de Gijón van ser segons de la Divisió d’Honor Plata, per darrere del FC Barcelona B.

Les seves primeres passes a la màxima competició estatal li estan donant el títol de ser un dels equips revelació d’aquesta temporada. Novens, amb un equilibri quasi perfecte de victòries, 5, un empat i 5 derrotes, demostren la bona adaptació dels homes entrenats per Alberto Suárez a la competició.

Un fet més a afegir és el seu pavelló. L’ambient que viu el Pabellón de La Guía de Gijón ajuda enormement els asturians, en una ciutat abocada en l’handbol Asobal i en l’equip del Gijón Jovellanos.

Més notícies aquí